INGEZONDEN: Lancering www.rugzak.nl


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Met veel plezier kunnen we hier aankondigen dat Lowe Alpine Nederland zojuist een nieuwe website heeft gelanceerd onder de toepasselijke domeinnaam www.rugzak.nl.
Op deze plek vinden Nederlandse en Vlaamse consumenten een uiterst informatieve website over rugzakken in het algemeen en over marktleider Lowe Alpine in het bijzonder.

Natuurlijk zijn alle Lowe Alpine modellen er te vinden, maar er is ook veel aandacht voor techniek, nieuws en geschiedenis, je vindt er persberichten en sponsorinformatie, tips en antwoorden op veelgestelde vragen etc. Natuurlijk helpen we de bezoeker met de selectie van het model dat voor hem het meest geschikt is en zijn er links naar de winkels waar Lowe Alpine rugzakken te koop zijn en die via een dealerlocator makkelijk te vinden zijn. Er zijn mogelijkheden om de nieuwe rugzakbrochure, een paklijst en advertenties te downloaden, je vind er kortom alles wat de moderne buitensportconsument, die iets van rugzakken wil weten, zich maar kan wensen.

Lowe Alpine Benelux
www.rugzak.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan