[Ingezonden] Landelijk Outdoor-Festival in Almere op 23 april


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Op 23 april vindt er in Almere het Outdoor-Festival 2006 plaats. Een buitensportevenement dat dit jaar voor de derde keer op rij wordt georganiseerd. Het evenement is een kruising tussen een buitensportbeurs en een sportevenement. Door het verdwijnen van de Uit en Actief Beurs is het Outdoor-Festival nog het enige landelijke festival voor de buitensportbranche. Het festival wordt dit jaar mede ondersteund door de VeBON, de brancheorganisatie van buitensportbedrijven in Nederland. Er worden 4-5000 bezoekers verwacht. Het Outdoorfestival wordt gehouden op het Stadslandgoed De Kemphaan, even buiten Almere.

Op het stadslandgoed De Kemphaan in Almere speelt zich op 23 april voor de derde keer op rij het Outdoorfestival af. Het Outdoor-Festival biedt de bezoeker een keur aan sportief vermaak variërend van het kijken naar diverse adventure races tot het banjeren over de beurs voor buitensportartikelen en het sportief meedoen aan de opgestelde Kemphaan Adventure Route, een keur van uitdagende outdooractiviteiten. Het Outdoorfestival is een initiatief van de gemeente Almere en duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis. Het festival wordt gesponsord door de gemeente Almere en de Stichting Stadspromotie Almere. Zie ook www.outdoorfestival.nl

Het Outdoorfestival op zondag 23 april gaat al vroeg van start. Om 06.00 staat de boswachter van Staatsbosbeheer klaar om een wandeling te gaan maken over het prachtige Stadslandgoed. Om 11.00 uur gaat de Outdoorbeurs voor het publiek open.

Nieuw dit jaar is de Adventure Race van Outdoor Valley uit Rotterdam. Tientallen sporters strijden dan om de eer deze zware race te winnen. Deelnemers gaan 15 km hardlopen, 15 kilometer kajakken en 30 km moutainbiken. Een korte, heftige strijd die 4 tot 7 uur duurt. Start en finish zijn op het Outdoorfestival.

Op de Outdoorbeurs staan tientallen buitensportbedrijven, aanbieders van zeer speciale lichtgewicht tenten, bijzondere fietsen, adventure vakantiereizen, speciale wandelvakantie-aanbieders, aanbieders van adventure activiteiten, teambuildingsdagen. Grote Tipi tenten verrijzen en in de lucht vliegen de ultra light vehicles van Air Time.

De reeds bekende Kemphaan Adventure Route telt vele zeer uitdagende en sportieve buitensportattracties staan opgesteld zoals een kanobaan, een klimmuur, boog schieten en vele, vele, andere uitdagingen. De meeste van deze attracties zijn geheel gratis.

Het Outdoorfestival Almere is op zondag 23 april van 11.00 tot 17.00 uur en word gehouden op het Stadslandgoed De Kemphaan even buiten Almere. Zie ook www.outdoorfestival.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan