INGEZONDEN: Mammut/Gore-Tex® European Outdoor Film Tour (EOFT)


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
[strong]Gratis entreekaarten te winnen via Hiking-site.nl: http://www.hiking-site.nl/goodies_eoft_vrijkaarten.php[/strong]

De Mammut/Gore-Tex® European Outdoor Film Tour (EOFT) belooft andermaal een fascinerende mix te worden van de beste en meest innovatieve sportdocumentaires ter wereld en sport-features over de gehele bandbreedte van de outdoor- en adventuresporten. Twee uur pure spanning en adventure.
http://www.bever.nl/agenda/evenementen/eoft

Wanneer & Waar & Hoe laat
9 oktober AMSTERDAM
20.00 uur, Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 181 C, 1019 HC Amsterdam
www.dezwijger.nl

10 oktober DEN HAAG
20.00 uur, Aula de Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag
www.hhs.nl

11 oktober UTRECHT
20.00 uur, Rasa Cultuur Centrum
Pauwstraat 13a, 3512 TG Utrecht
www.rasa.nl

Toegangskaarten:
€ 12,00 aan de avondkassa of € 10,00 in de voorverkoop bij Bever Zwerfsport

Voorverkoop:
Vanaf 10 september zijn kaarten in de VVK verkrijgbaar voor € 10,00 bij Bever Zwerfsport in Den Haag, Leiden, Amsterdam, WouW Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Houten, en Rotterdam. Zie www.bever.nl voor de adressen.

Programma:
The Skyrunner
Alpine-documentaire – Duitsland/Zwitserland 2007, 28 min.
Christian Stangl is de nieuwe ster onder de extreme bergbeklimmers. Zijn speciale discipline: skyrunning – zo snel mogelijk en zonder hulpmiddelen bergen in recordtijd bedwingen. The Skyrunner toont zijn avontuurlijke reis in de jungle van West-Papoea en zijn ongelooflijke recordtijd bij de beklimming van de Carstensz Piramide.

Baffin Island – Uncharted Ends …
Adventure-documentaire, The Netherlands 2007, 22 min.
De Nederlander Martin Fickweiler heeft een droom. De as van zijn gestorven klimpartner op een ongerepte top op de Arctische Baffin Islands begraven. Maar tussen hem en dit doel staat een gigantische, loodrechte wand. In 2006 werd Martin door slecht weer tot opgave gedwongen – lukt het hem ditmaal?

Portrait of a Serial Jumper
B.A.S.E.-jumping, Duitsland 2007, 13 min.
André Bach staat te boek als de B.A.S.E.-jumping pionier. Portrait of a Serial Jumper toont zijn metamorfose van illegale extreme sporter tot gerespecteerde prof-atleet – gegarneerd met zijn beste jumps van de afgelopen jaren!

Indus Descent
Kayaking, Duitsland 2007, 6 min.
De rivier de Indus geldt als één van de laatste grote uitdagingen in de wildwatersport. Slaagt het team erin de Indus te bedwingen of krijgen de geweldige watermassa's de overhand?

Lauberhorn – Downhill in Summer
Skiafdaling, Zwitserland 2006, 5 min.
De ski-wereldcup-afdaling van de Lauberhorn in de zomer? In een wereldrecordtijd? Dit Zwitserse kunstproject laat zien hoe dat gaat!

Big Summit Speed Riding Eiger
Ski & paragliding, Frankrijk 2006, 4 min.
De paragliders van het team Acro-Base laten de eerste Speedflying Afdaling van de Eiger Noordwand zien. Speedflying – een waanzinnige combinatie van paragliding en skiën!

Dist Urban Behaviour
Urban climbing, Canada, 2006, 7 min.
Klassiek bergbeklimmen is voltooid verleden tijd. Dé trendsport heet Urban Climbing – zonder draad en zonder beveiliging!

Trail & Error: Progression
Mountainbiking, Canada 2006, 8 min.
Zelf aangelegde downhill trails zijn de nieuwste trend in mountainbiking. Volg trail-star Ryan Leech bij zijn poging een bijna onbedwingbare trail te volbrengen!

Malaysian Monkey Style
Klimmen, Zwitserland 2007, 6 min.
Het 17-jarige jeugdtalent David Lama en zijn team bedwingen meer dan 20 bergen in Maleisië voor het eerst. Klimmen op technisch topniveau in een fenomenale omgeving!

Respect
Ski-freeriding, USA 2006, 6 min.
Respect laat het zien: zonder respect voor de natuur kan freeridng heel snel slecht aflopen …

[strong]Gratis entreekaarten te winnen via Hiking-site.nl: http://www.hiking-site.nl/goodies_eoft_vrijkaarten.php[/strong]
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan