INGEZONDEN: nieuwe Bergen Magazine (27 november)


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Op 27 november verschijnt het nieuwe Bergen Magazine, het enige tijdschrift over natuur, geschiedenis en cultuur in de bergen.
Wij zouden het op prijs stellen als u aandacht zou willen schenken aan deze uitgave van Bergen Magazine in uw publicatie of op uw website

In dit decembernummer staat Großglockner centraal. We verkennen de streek rond de hoogste berg van Oostenrijk, de bakermat van het grootste nationaal park van West-Europa, de Hohe Tauern. We zijn getuige van de manier waarop klimaatschommelingen in het verleden het landschap van nu vormgegeven hebben. In een exclusief interview vertelt dhr. Wolfgang Urban, de nationaal parkdirecteur, over het ontstaan van deze beschermde bergwildernis, die dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert.

Overige onderwerpen:
• Klauteren in de Mieminger Kette, een berggebied met sprookjesachtige landschappen, spectaculaire via ferrata's en . . . een intrigerend topkruis.
• Ronald Naar bezoekt La Madone d'Utelle, een bedevaartsoord in de Franse Zee-Alpen
• We treden in de voetsporen van de Waldenzen, 'de armen van Lyon' en volgen de bergroute naar Italië die zij in de 17de eeuw aflegden bij hun terugkeer uit ballingschap
• We wandelen in de granieten bergen van de Lagorai boven het pittoreske meer van Levico in italië
• De terugkeer van de grote roofdieren in de Alpen
• Het seizoen van de lawines
• Nieuwe producten, boeken en actualiteit

Het decembernummer over de Grossglockner verschijnt op 27 november 2009 en bevat voor onze lezers enkele interessante kortingen en aanbiedingen.
Nieuwsgierig? Wacht niet en neem nu een jaarabonnement (4 nummers) vanaf € 15,95!
www.bergenmagazine.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan