INGEZONDEN: Nomad geeft 100 paar schoenen weg


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Reisproducten fabrikant Nomad geeft vanaf juni 2010 honderd paar nieuwe schoenen weg. Nomad zoekt namelijk testlopers voor hun nieuwe collectie berg –en wandelschoenen. Inschrijving is mogelijk tot 1 juni van dit jaar.

Nieuwsgierig naar de prestaties van de nieuwe Nomad-schoenen? Kandidaattestlopers mogen zich melden via de website: http://actie.nomad.info/. Op deze pagina dienen geïnteresseerden Nomad te overtuigen, waarom juist zij de ideale testpersoon zijn en wat zij gedurende de testperiode gaan ondernemen. Deze testperiode loopt van 15 juni tot en met 30 november van dit jaar.

Marketing Manager Matthijs Boesten nodigt mensen nadrukkelijk uit zich in te schrijven: “Zoals de klanten van ons gewend zijn, hechten we enorme waarde aan hun mening. Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar met plezier geven we 100 paar schoenen weg. Er is maar één manier om onze schoenen te ervaren: lopen! Alleen op deze manier komen we écht te weten wat de klanten van onze schoenen vinden.”

Nomad is benieuwd naar de ervaringen van de testlopers en probeert met deze actie zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor haar nieuwe schoenencollectie. De geselecteerden krijgen na berichtgeving de aangegeven schoenen toegestuurd. Informatie over deze actie is na te lezen op de website http://www.nomad.info/.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan