INGEZONDEN: Schets je eigen groepsreis...


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Schets je eigen groepsreis
…en maak kans op een wijnproeverij voor jou en je groep!

Met je tangoclub dansen in Argentinië…
Met je familie kerstshoppen in Berlijn…
Met je collega’s op jeepsafari in Egypte…

Schets jouw ideeën en wensen voor een reis met je vriendenclub, collega’s, familie of vereniging. SRC-Reizen op Maat werkt jouw ideeën uit tot een goed georganiseerde groepsreis die voldoet aan al je wensen. Of het nu gaat om een cultuurreis, een incentive, een themareis of een ander soort reis, wij zijn altijd in staat om samen met onze wereldwijde contacten een passende reis te organiseren. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Gezellig wijnproeven met je groep?
Zet nu jouw wensen en ideeën voor je reis op maat op papier en maak je kans op een gezellige wijnproeverij voor jou en je groep (maximaal 20 personen).

Heb je al een goed idee hoe jouw groepsreis in elkaar moet steken, vul dan het uitgebreide offerteformulier in. Kan je slechts een ruwe schets geven van je wensen, maar wil je wel graag van gedachten wisselen over jouw ideeën en de mogelijkheden voor jouw reis op maat, dan kun je het formulier onder Ruwe schets invullen. Wij gaan zo snel mogelijk met jouw ideeën aan de slag en vertalen dit naar een goed georganiseerde groepsreis.

Een paar leuke ideeën?
Natuurlijk kunnen we je talloze ideeën aan de hand doen voor jou reis op maat. Denk bijvoorbeeld eens aan: een kookworkshop in Barcelona waarvoor je zelf de ingrediënten hebt gekocht, of een game-drive in het Krugerpark in Zuid-Afrika om de ‘big five’ te spotten, of gaat je voorkeur liever uit naar een fietstocht door de hutongs in Beijing? Wat ons betreft is eigenlijk bijna alles mogelijk, kom met je ideeën en wensen en wij maken er een reis van die perfect bij je past!

Voor meer info: www.src-reizenopmaat.nl

================================
PS: ik ben eigenlijk wel benieuwd wat voor reis bezoekers van Hiking-site.nl in zo'n gevoel zouden voorstellen...

Raymond
 
>PS: ik ben eigenlijk wel benieuwd wat voor reis bezoekers van
>Hiking-site.nl in zo'n gevoel zouden voorstellen...

Doen we dat niet bij ieder event al een beetje in t klein?

Maar de ultieme droom is voor velen New Zealand, denk ik. Ik droom me er bijna ongelukkig over en hoop op de staatsloterij. :) Offe, onze merinogrondstoffen opzoeken tot aan de roots?

Toevallig heb ik gisteren nog een merino tank gekocht en kreeg er een kaartje bij met drie kansen op een reis, oa met een overnachting op een merinofarm. :)
 
>Maar de ultieme droom is voor velen New Zealand, denk ik.

Nou...dat is nou ook weer overdreven. Maar goed, ben er ondertussen 4x geweest en de 5e keer komt er eind volgend jaar waarschijnlijk ook wel weer aan, dus het droomgevoel is er misschien een beetje af bij mij :)

Maar verder kan ik maar één reactie bedenken: aaaargh-bbbrrrrrr-jakkkes!
Groepsreis? Ik krijg er al uitslag van als ik er aan denk...x(

Heb nog altijd Darwin - Alice Springs - Adelaide - Melbourne - Hobart per fiets op het programma staan. ALLEEN, wel te verstaan. Was gepland voor 2008, maar toen kwam er een knietje tussendoor:( Staat nu op de lijst voor 2011, het jaar dat ik 40 wordt (auw).

Groetzels,
Dennis
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan