INGEZONDEN: SpeciaalSchoenmakerij Cambreur wint zilver


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
SpeciaalSchoenmakerij Cambreur wint zilver op de Internationale Schoenmakers Vakbeurs in Wiesbaden.

Op zondag 25 maart 2007 heeft Cambreur SpeciaalSchoenmakerij uit ’s-Gravenzande de zilveren medaille in de wacht gesleept. Een, voor schoenherstellers, prestigieuze onderscheiding. Deze prijs, in ontvangst genomen door Willem van Dalen, is gewonnen tijdens de internationale schoenreparatie-wedstrijd (beroepswedstrijd) voor schoenmakers. Hieraan namen ruim 50 schoenmakers deel uit landen zoals Zweden, Hongarije, Duitsland, Italië, Nederland, Canada, Oostenrijk en Zwitserland. Het goud ging dit jaar naar Italië (Damiano Iacopette uit Rezatto) het brons bleef in Duitsland en werd door Olaf Scherles uit Berlijn meegenomen.

Tijdens de Inter-Schuh-Service 2004 in Wiesbaden werd deze prijs al eerder aan Cambreur uitgereikt. Deze wedstrijd, waarbij Cambreur werd beoordeeld op uitgevoerde reparaties op bergschoenen, wordt 3-jaarlijks georganiseerd door de Duitse Schoenmakers Organisatie (Bundesinnungsverband des Deutschen Schumacher-Handwerks). Alle schoenmakers uit Europa werden uitgenodigd om aan de ‘Inter. Schuhmacher-Leistungswettbewerb’ mee te doen.

Willem heeft zijn kennis en vaardigheid ingezet ten behoeve van de vakgroep ‘Reparaties’. Als inzending dient men dan 2 paar schoenen in te zenden waarbij één schoen niet gerepareerd mocht worden om de mate van herstel te kunnen bepalen. De inzending voor Cambreur betrof twee paar bergschoenen.

Cambreur SpeciaalSchoenmakerij is gespecialiseerd in de reparatie van berg- en wandelschoenen. Momenteel nog gevestigd in ‘s-Gravenzande. Maar Cambreur gaat, medio juni, verhuizen naar “de andere kant” van Nederland.Cambreur zal dan vanuit Drenthe zijn, bekroonde, werkzaamheden voortzetten.Cambreur is altijd te vinden op het internet ( www.cambreur.nl) Maar is straks dus op Bennerwijk 4 te Elim (gem. Hoogeveen) te vinden.
 
Dat is gaaf voor ze.

Gefeliciteerd Cambreur :7 :7
Maar ik wist al dat ze gingen verhuizen.
Ligt overigens vlak bij mijn ouders.:) :)

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
>Ligt overigens vlak bij mijn ouders.:) :)

Dan vertel maar alvast tegen je ouders dat we volgend jaar juni met Club Hiking-site.nl de buurt onveilig komen maken: een weekendje wandelen, workshop schoenrepareren en overnachten bij de winkel :)

Raymond
- heeft daarmee het record gebroken van aankondigingen voor Club events vroegtijdig op de site plaatsen ;)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan