INGEZONDEN: Thermowear.nl volledig vernieuwd


Rkoome

Administrator
Forumleiding
Thermowear.nl heeft een geheel vernieuwde website en om dat te vieren krijgt iedere klant 5% korting op het gehele assortiment (ook geldig op alle aanbiedingen!).

In de nieuwe site is het navigeren sterk verbeterd en kunnen klanten middels snelkoppelingen direct selecteren voor wat voor omstandigheden zij iets zoeken. Ook kan middels snelkoppelingen direct een overzicht worden verkregen van producten van een bepaald merk, zodat liefhebbers van een bepaald merk direct kunnen zien wat er op voorraad is.

Matentabellen
Een groot probleem bij het online bestellen van kleding zit 'm vaak in het vinden van de juiste maat. Thermowear.nl heeft daarom iets gevonden en toont matentabellen van een groot aantal merken. Op die manier is gemakkelijk te zien welke maat besteld moet worden.

5% korting
T/m 30 mei krijgen klanten 5% korting op het gehele assortiment van Thermowear.nl om de lancering van de nieuwe site te vieren. Daartoe kan bij het afrekenen de kortingscode vijfprocentkorting worden ingevoerd.

www.thermowear.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan