INGEZONDEN: Vakantieboerderij Natuurlijk Slowakije opent virtuele deuren


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Komend voorjaar zal vakantieboerderij Natuurlijk Slowakije open gaan voor gasten, maar de virtuele deuren zijn inmiddels geopend: reserveren is inmiddels mogelijk.

Wij, 2 vrouwen samen, van 40/41 jaar, emigreerden eind oktober naar onze geliefde boerderij in Zuid-Slowakije. Daar hebben we drie jaar geleden een oude boerderij gekocht. Onze droom is al een tijdje bezig maar nu wagen we de stap en hebben we onze banen en huis opgezegd. In het voorjaar openen we de deuren van onze vakantieboerderij. Wij kijken enorm uit naar ons nieuwe leven, leven met de seizoenen en meer tijd voor elkaar.

Vanaf onze boerderij loopt een prachtig mooi wandelgebied. Ik denk dat de lezers van de hiking site hier wel heel blij van zullen worden. Ik heb vorig jaar een blog geschreven over de 5 redenen waarom Slowakije te bezoeken: https://naturalslovakia.com/nl/2018/01/01/5-redenen-waarom-je-zeker-naar-slowakije-moet/

Meer informatie over de boerderij zelf is te lezen op hun website: https://naturalslovakia.com/nl/home-nl/
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan