INGEZONDEN: Vaude lanceert nederlandstalige website


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Begin deze week heeft VAUDE de Nederlandstalige website www.vaude.nl gelanceerd. De consument kan op deze website terecht voor allerlei informatie over het merk: van productnieuws tot uitleg over de technische symbolen en van te downloaden prijslijsten tot het vinden van een winkel die VAUDE-producten in het assortiment heeft. Ook het aanvragen van de actuele VAUDE-catalogus kan voortaan via internet. Alleen voor het online bestellen verwijst de site door naar het moederbedrijf in Duitsland: www.vaude.com. Daar bestelde producten worden echter uitgeleverd door de VAUDE Store in Breda.

NEDERLANDS
Op www.vaude.com kon de consument al jaren terecht voor informatie over het bedrijf, de actuele catalogus en nieuwsfeiten. Echter, de informatie was alleen beschikbaar in het Engels of Duits. Toch knap lastig wanneer het gaat om technische beschrijvingen van bijvoorbeeld een membraan als eVent. Ook het vinden van een VAUDE-dealer in Nederland zat dieper in de website verborgen. Al met al voldoende reden voor VAUDE om een Nederlandstalige website te lanceren waarop alle informatie eenvoudig en snel te vinden is.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan