INGEZONDEN: VAUDE nieuwe kledingsponsor Nederlands klimteam


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
VAUDE en Edelrid zijn de nieuwe kledingsponsors van het Nederlands Team Sportklimmen van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Verenging (NKBV). Deze samenwerking tussen de NKBV, VAUDE en Edelrid betekent een nieuwe impuls voor de sport. Alle Nederlandse topklimmers uit het Nederlands Team en Jong Oranje dragen komend seizoen de kleding tijdens internationale wedstrijden en selectietrainingen.

Het Nederlands Team en Jong Oranje presenteren zich aanstaande zondag 16 maart, aan pers en publiek tijdens de Nationale Bergsportdag in Nieuwegein. Jorg Verhoeven is speciaal voor deze presentatie naar Nederland gekomen – om zijn sport maximaal te kunnen beoefenen traint en woont hij al jaren in Oostenrijk - en zal samen met de andere leden van het Nederlands Team een tweetal klimclinics verzorgen. De NKBV heeft bewust gekozen voor de producten van de fabrikant: de producten sluiten perfect aan bij de ambities van het Nederlands Team. VAUDE en Edelrid leveren kwalitatief hoogwaardige kleding en materialen op topniveau.

De Nederlandse klimmers draaien mee in de wereldtop. Drie klimmers uit het Nederlands Team hebben een NOC*NSF topsport status: Jorg Verhoeven en Casper ten Sijthoff hebben beide een A-status, Roman van der Werf is in bezit van een B-status. Jorg Verhoeven is wereldbeker winnaar allround en heeft bij het afgelopen WK twee bronzen medailles gehaald.

NKBV Bergsportdag
Datum: zondag 16 maart 2008
Locatie: NBC de Blokhoeve te Nieuwegein
Toegang: Gratis
Presentatie Nederlands Team: 15.30 – 16.00 uur
Clinics Nederlands Team: 12.00 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 17.30 uur
Meer informatie: http://www.nkbvbergsportdag.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan