INGEZONDEN: Verzoek tot medewerking TU Delft


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Beste actieve buitensporters,

Wij (Carlijn Brinkman, Paul van Putten en Wouter Krouwel) zijn studenten Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Wij zijn momenteel bezig met een project in i.s.m. het ontwerpbureau Kenneth Veenenbos Industrieel Ontwerp.

Kenneth Veenenbos is momenteel bezig met producten te ontwikkelen voor mensen die er van houden van actief buiten, in de natuur te zijn. Wij helpen hem hierbij door de wensen van de toekomstige gebruiker te onderzoeken en wij denken dat jij dat misschien wel bent!

Wij geloven dat betere producten ontwikkeld kunnen worden door beter te luisteren naar de gebruiker. Juist daarom willen wij vragen of je interesse hebt om mee te doen met dit project.

Omdat jij interesse toont in een actief buiten leven, willen wij heel graag met je praten om jouw belevingen en ervaring te horen. Als gebruiker ben jij expert van jouw eigen ervaringen en leefwereld.
Heb je interesse om mee te doen aan dit project en je ervaringen met ons te delen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen met je naam en telefoon nummer naar carlijnbrinkman@gmail.com, dan nemen wij z.s.m. contact met je op om meer uit te leggen over de verdere projectinhoud.

Ook voor vragen en onduidelijkheden kan je gerust contact met ons opnemen via het bovenstaande adres.

Wij hopen snel van je te horen!

Met vriendelijk groet,
Carlijn Brinkman, Paul van Putten en Wouter Krouwel

PS: Download ook [a href="http://www.hiking-site.nl/downloads/Uitnodiging_participant.pdf"]onze uitnodiging (PDF)[/a]
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Fijn dat het zo uiterste vaag is waar ze aan willen gaan werken... Zijn ze nu nog op zoek naar een behoefte of zo? Toch hebben ze een denkrichting die ze niet uit de doeken doen (de oprachtjes voor de sessie). Ik zou daar toch wel graag wat meer inzage in willen hebben alvorens ik daar uberhaupt aan mee zal willen werken (in het kader van nut en noodzaak).
 
Wat heb je weer een haast , Sander! Eerst eens rustig de uitnodiging lezen en eventueel persoonlijk contact opnemen voordat je gaat klagen. En die voorzichtigheid begrijp ik gedeeltelijk wel, er worden toch steeds veel goede ideeen en ontwerpen gewoon gejat, juist in de buitensportsector.

Groeten,
Boelo
 
Ik ben benieuwd wat er uit gaat komen. Wie doet mee?
Zelf heb ik de komende tijd geen 15min. per dag over...

grtz
Henk
 
Ik heb me aangemeld.Het lijkt me interessant en nuttig.
Ik ben zelf ooit ook student, studentenbegeleider en onderzoeker geweest. Als er nu nog een paar mensen meedoen!

Boelo
 
Had ze al gesproken op de Fiets en Wandelbeurs en aangezien ik in Delft woon doe ik ook mee. Ben wel benieuwd wat de bedoeling is.
 
Yep, maar het is dan ook IO: veel kleien en knutselen, weinig concreets....(gesproken door een echte CiTGer)
Maar het is me ook iets te vaag, dus ik pas...

Groetzels,
Dennis

- Weer terug van cursus in Colombia x( -
 
Als het maar niet weer zo'n 1e jaars Barbeque opdracht invulling is met als doel het lichtste en compactste model te verzinnen. In al die jaren moet daar nu toch al wel een oplossing voor zijn, niet?

Het is net te vaag om actie te ondernemen, hoewel ik als ex-delftenaar en L&R alumnus toch een b'tje betrokken zou moeten zijn, ahum.

Misschien moeten ze een klein spierinkje uitwerpen (tip!) om de mensen enthousiaster te maken.
 
Hoe vaag kan je zijn???
Zeker, als je de PDF-uitnodiging leest wordt het een ietsje minder vaag...
Ik heb er uit opgemaakt dat deze uitnodiging hoe dan ook zich niet tot Belgen richt, het lijkt me niet dat ze "spulletjes of opdrachten" ten huize zullen komen brengen:)
Hoe dan ook ben ik het eens met Sander. Dit is redelijk "amateuristisch" opgesteld.
Ik heb al vaak meegewerkt aan onderzoeken van universiteiten (buitensport maar ook andere), zowel Belgische als nederlandse, maar in een eerste mail hadden die tenminste allemaal het goede idee om eens klaar en duidelijk te vermelden waarover het in grote lijnen ging!
Magda
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan