[INGEZONDEN] Wandelen op St. Eustatius (Marion Schroen)

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Sint Eustatius is een Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Deze bijzondere gemeente kent een enorme variatie in natuur en is de moeite waard om op je bucketlist te zetten. Marion Schroen heeft het eiland uitgebreid verkend en deelt haar passie in het nieuw verschenen boek Wandelen op St. Eustatius, geschoeid op Nederlandse leest.

Wandelen-op-st.-Eustatius.jpgOverzicht-wandelingen-op-St.-Eustatius-scaled.jpg

Het boek is voor iedereen die op dit kleine eiland wil wandelen of rennen én zich wil verdiepen in de bredere context van dit tropische openluchtmuseum, waar het verleden zich met elke stap verder openbaart. Of je nu een hiker bent of een leunstoelavonturier, een liefhebber van forten of van de natuur, voor werk komt of voor vakantie, een uurtje hebt of een hele dag, beginner bent of gevorderd; laat de kans niet voorbijgaan om deze indrukwekkende schoonheid en diversiteit te ervaren. Marion Schroen is een liefhebber van wandelen en rennen. Zij kent alle hoekjes van het eiland en maakt je op persoonlijke wijze deelgenoot van de hoogtepunten van Statia zoals het eiland ook wel wordt genoem

Het boek Wandelen op St. Eustatius bevat achtergronden over St. Eustatius, beschrijft 22 wandelingen en geeft tips over het wandelen en trailrunning in het tropisch klimaat. Ook zijn gratis gps-tracks van de routes beschikbaar.

De uitgave Wandelen op St. Eustatius is te bestellen via www.anoda.nl. De prijs is € 14,95

Gegevens: Wandelen op Sint Eustatius
Auteur: Marion Schroen
ISBN: 9789491899423
Prijs: € 14,95
Taal: Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina's : 130
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan