[INGEZONDEN] Wildkamperen - Luc Gesell

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Wie de het nieuwe ANWB-boek 'Wildkamperen' openslaat krijgt direct zin om de natuur in te trekken en de nacht onder de sterren door te brengen. Het boek neemt de lezer mee de wijde wereld in en laat hem de meest afgelegen kampeerplekken ter wereld ontdekken.

wildkamperen-luc-gesell.jpg


Luc Gesell, redacteur en fotograaf, wisselt ervaringen van kampeerders en avonturiers af met oogstrelende fotografie en fijne kampeerhacks; hoe kun je koken zonder water of vuur? Hoe houd je je bepakking licht? Droom weg bij de honderden fantastische foto's en rol daarna zelf ook eens je slaapzak uit op een bijzondere plek.

De auteur van het boek heeft een voorliefde voor ruige, bergachtige gebieden.

Wildkamperen
Luc Gesell
256 pagina's
EURO 24,99
ISBN 9789018047627
Uitgeverij ANWB
Verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via de anwb.nl
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Lijkt me een leuk boek! Als e-book volgens mij alleen in het Engels verkrijgbaar. Dan heet het 'Camp'.

Ik vind alleen de associatie tussen ANWB en wildkamperen erg bijzonder. ANWB-kampeerders gaan toch met de caravan 😜?

Marla
 
Wat een ontzettend leuk boek! Heel gevarieerd met alle mogelijke kampeerplekjes, van glampingtenten op campgrounds in amerikaanse nationale parken tot hangen tegen een verticale rotswand, in de sneeuw aan de poolcirkel of op het strand. In de mooiste gebieden van de wereld, van US tot Scandinavië, van Patagonië tot Himalaya. Tijdens wandel- en klimtochten en expedities, en tochten per fiets, kayak, motor, landrover of camper (godzijdank geen caravan te zien ;) )

Met veel prachtige lekkermakende foto's van de kampplekjes, een paar persoonlijke verhalen over beleving en wat hoofdstukjes met praktische tips, over tenten, vuur, kampkoffie en over kamperen met honden en kinderen.

Het ultieme cadeau om de winter door te komen, voor jezelf of iemand anders.

Marla
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan