Island Hopping


Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jetscan

Guest
Hoi
Welke avontuurlijke vrouw met open hart en vrije geest, gaat mee de griekse eilanden verkennen. Of ontmoet mij daar. Ik vertrek 19 juni en blijf drie weken. Ik hou niet van touristen-disco’s en blijf het liefst uit de buurt van de ‘mainstream’, de kleine eilandjes hebben mijn voorkeur, kampvuren, jambee`s en GOA trance, af en toe op het strand en af en toe in een hotel slapen. Zo min mogenlijk spullen meenemen. En lekker een beetje zwerven, maakt niet uit hoe snel je ergens komt, keywords; easy going, afgeknipte spijkerbroek, een tas, lekker eten met glas retsina, en de zon in de zee zien zakken, kampvuur, een paar gekke duitse hippies met een gitaar, een didgeridoo, de branding...etc.

Ik ben een leuke, intelligente man van 37, met een markant smoelwerk, lieve ogen en een mooie stem, wilde blonde krullen, ik ben eigenwijs, eerlijk, oprecht, soms wat verlegen, optimistisch, rustig, kalm, vrij, vegetarisch, maar ga daar wel wat visjes eten

Als je dit leest en denkt dat lijkt me wel wat, mail me dan, want wie weet wordt het gewoon erg leuk.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan