Ivootje Payback Time.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
De meeste mensen die aan een evenement hebben meegedaan kennen wel het Ivootje.
Een medicijn bekertje vernoemd naar onze zeer gerespecteerde Ivo uit België, waaruit diverse sterke dranken gedronken wordt.

Aangezien de toelevering van Ivo lastig begon werd heb ik een 3 jaar geleden contact opgezocht met de fabrikant die net buiten München bleek te zitten. En aangezien ik jaarlijks een aantal keren in München kom, wat het een kleine moeite om er toen eens lang te gaan. Met een lading ivootjes op zak en een belofte ben ik weer huiswaarts gekeerd.

De belofte was dat als ik weer eens langs zou komen, ik een pakket met Nederlandse spullen zou meenemen. Vorige week heb ik die belofte ingelost en ben ik bij ze langs geweest met een groot pakket waarin onderanderen Grolsch 6 pack, Grolsch Kanon 6 pack, 2 zakken drop, zelfmaak tompoezen, 2 Drenthse kosterworsten, Nederlanse mayonaise, 4 zakken chips, 2 zakken bitterkoekjes, 3 soorten beleg van de Ruiter, borrelnootjes en een stuk Old Amsterdam (mogelijk ben ik wat vergeten op te noemen).
Het geheel in volledige verrassing aangenomen en ze waren er heel erg positief over.

Maar er was ook een verrassing van hun kant.
Bij mijn eerste bezoek, had ik verteld dat wij er in het handvat een gaatje boorden en daar een karabinner doorheen deden zodat wer het overal konden aanhangen. Dit vonden ze blijkbaar zo'n schitterend idee, dat ze het zo'n beetje hebben nagemaakt om dergelijke ivootjes als relatie geschenk te gebruiken. Hoewel de foto een beetje onscherp is en van te dichtbij genomen, zie hier: http://www.hiking-site.nl/fotoalbums/showphoto.php?photo=9817&cat=500

Al met al een leuk compliment naar de leden van de hiking-site, die dit toendertijd hadden bedacht.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Leuke actie Peter, maar ook leuk om te horen dat ze de uitvinding van de carabine hebben overgenomen (had je natuurlijk patent op aan kunnen vragen:+ )
 
Hoi Peter,

Als wij gaan hiken gaat er altijd een klein flesje goede wiskey mee in de rugzak om 's avonds in het bivak wat gezelligheid op gang te brengen. De bekertjes zouden een mooie aanvulling zijn op onze uitrusting heb je er mischien nog 2 over? of kan ik er via een andere weg aankomen? Alvast bedankt.

Mvg, Eric
qua patet orbis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan