Jacuzzi op de Mont Blanc


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

>Als ze netjes hun meuk ook weer mee terug naar beneden nemen
>zie ik absoluut de humor er wel weer van in...:)

Inderdaad:7
Het is om je te bescheuren...

Het is wel lullig wanneer je een "for once in a lifetime" beklimming van de Mont Blanc zo moet eindigen. Kom je op de top, heel trots op jezelf, zitten er 20 gekken in een jacuzzi te loungen...

Wel dapper om zoveel kilo's omhoog te sjouwen... en weer omlaag, natuurlijk!:-)

Grtz,
Léonie
 
Ik vind het ook wel grappig. Na zo'n lange klim heb je wel een lekker warm bad verdiend. Alleen zullen ze waarschijnlijk lang hebben moeten wachten voor het water opgewarmd was. Dan kun je ondertussen wel erg af. Het was ook gezellig druk in het bad.
 
Persoonlijk vind ik het wel netjes dat ze helemaal onderaan de pagina ook hun excuses aanbieden aan mensen die zich eventueel gestoord hebben aan hun bad. Dat wil dus zeggen dat ze wel degelijk hebben nagedacht over het feit dat sommige mensen het inderdaad niet prettig vinden om dit soort acties op een bergtop tegen te komen.

Het hele verhaal doet me denken aan die grap met Messner destijds op de Matterhorn: http://www.youtube.com/watch?v=jdlmn0WakD8

Raymond
 
Binnenkort te koop in de Shop: de Hiking-site.nl jaccuzzi in de maten S, M en L ? Is namelijk niet in de kampeerwinkel te vinden ;)

gr. Joop
 
Die is wel leuk ja, vooral op het laatst als ze hem zijn eigen boeken willen verkopen.

Het indrukwekkende van dit jacuzzie gebeuren vind ik dat ze het juist zelf omhoog sjouwen, ipv laten invliegen.
En zoals ik het begrijp heeft er een kleine groep eerst geklommen met de jacuzzi en hebben ze deze 's nachts opgezet en gevuld en verwarmd, en is de rest van de groep later op de dag aan komen klimmen.
Knap allemaal hoor en hele goeie grap.

Overigens lijkt me zo'n klim al indrukwekkend.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan