jas


Status
Niet open voor verdere reacties.
hallo mensen

ik heb nu 1.5 jaar genoten van mijn te gekke Aldi-jas, maar nu is de rits stuk.
ik ben dus op zoek naar een nieuwe jas, met een betere (ik zeg: veel betere) kwaliteit dan die ik had, maar niet veel te besteden.

Nu zag ik bij de V&D een ski-jack voor iets van 59 euro.

mijn vraag is dus: is de kwaliteit van de V&D degelijk, of spaar ik ff door en koop ik een jas van een betere kwaliteit?

marleen
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hallo Marleen,

Ik weet niet wat de kwaliteit is van de ski-jacks van V&D of wat je budget is, maar ik ben zelf ook op zoek naar een nieuwe budgetvriendelijke jas. Ik zag de Perry Sport Den Haag vorige week MPC jassen van Tenson hangen in de uitverkoop voor 139 Euri's.

Misschien heb je wat aan deze tip.

Groeten Gerard
 
Ik weet niet waar jullie wonen? Maar in Ijmuiden zit legerdump: BACO. Ik heb daar een perfecte winddichte en redelijk waterdichte jas voor maar 70eurie.

Dus als je niet te ver weg woont kan je daar eens kijken. Anders zou ik het je niet aanraden want verder is de keus daar nou niet dat je noemt ruim.

Erwin
 
BACO is inderdaad een leuke winkel om eens rond te snuffelen.
Ze hebben geen echte kwaliteitsoutdoorspullen maar wel produkten die net even goedkoper zijn.
Denk aan "Life-Line" e.d.

Grtz
Ruud
 
Ha Marleen,

Wat is je bedoeling met die jas? En wat wil je er per se in hebben (bijv. GTX, MPC, windstopper, fleece binnenkant, gevoerd, niet gevoerd, noem maar op).

Ski-jack lijkt me niet verkeerd, voor 59 euri, maar kan wel eens erg warm zijn, wederom afhankelijk wat je er mee gaat doen.

Gr,
Maarten


- If it's stupid and it works, then it ain't stupid...
 
Halo Allemaal,

Ik heb ook nog zo'n te gekke ALDI-jas. Heb hem nauwelijks gedragen.
Wie hem hebben wil mag hem komen halen; voor nop. Mt. L.

Groet,

Limme

limme at myway dot com
 
hi marleen
ik kan niks zeggen over de v&d jassen, maar heb wel veel 'gewone' sportkleding en -materiaal betrokken van de v&d (eigen merk, dus) ook mutsen, handschoenen en sokken. en, zonder uitzondering allemaal goede kwaliteit.
ik neem aan dat je zelf in de winkel wel een beetje kunt kijken naar de warmte van zo'n jack. gebruiksgemak kun je ook zelf beoordelen. duurzaamheid (iha) is bij deze dus door mij als goed beoordeeld. voor wat mijn mening waard is...
succes.
 
heej allemaal,

bedankt voor de reacties!!

ik ga bij ons in de buurt (regio eindhoven) eens op zoek naar aanbiedingen van jassen, het ziet er naar uit dat ik m namelijk op wintersport ga gebruiken.

grtz. marleen
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan