Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Zoals inmiddels ook in het originale bericht is geschreven zal er een mobiel toilet (type dixie) worden gehuurd en geplaatst voor dit weekend.

Dus dat maakt het al weer wat handiger en luxer :)

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Kom op hiking-siters, oplossingen maken alles mogelijk , net wat Henk zei we gaan naar 3 euro de nacht , komen er veel dan is het hout misschien ook betaald voor het vuur . we zijn non profit , maar wel voor ons plezier .
 
voor de zondag beloof ik iedereen een warme croissant bij het ontbijt , mooie start van de dag , koffie en heet water voor je eigen thee !het is tenslotte een vrienden weekend
 
Na ff tellen zijn we met 14 personen en 3 misschien.

Wees niet bang, er daar plaats genoeg!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ik heb geen idee of ik tegen die tijd kan want zo ver kan ik nu nog niet vooruit kijken, maar ik schrijf 'm met potlood in mijn agenda - mocht ik dan kunnen, dan kom ik graag langs. Ook het snuffelen aan materialen vind ik tof!
 
Bij goed lijf en leden en opgeknapte geest zal ik en wellicht Korina en de kids aanwezig zijn. Het staat in de agenda tenminste. Kan dat we pas zaterdagochtend aankomen of ik alleen al op vrijdagavond en de rest op zaterdag oid.

Ik bied dan wederom weer aan om een instructie te geven veilig hout hakken. Driemaal is scheepsrecht.

Enne een hudo: Kan hoor vermits het maar beschut is. Ik hou niet van koude billen :p
 
weekend in december 2016 , meest ludieke toilet op een belgische bivakzone .


koude billen , maar ook fris voor de hygiëne
 
PLaatsing van de mobiele toilet Unit is geregeld , hoop dat de remmingen voor deelname zo zijn opgeheven , even calculeren als er meerdere deelnemers aan het weekend zijn , ik ga uit van de toilet en het stookhout als gezamenlijke kosten , hier ook een prijsje voor te maken voor de dag bezoekers . Wordt nooit duur , want non-profit zijn maakt veel mogelijk.
 
Fijn bij de Belgische grens... dus makkelijk te doen. Zit nogal met een speciale gezinssituatie wardoor plannen soms moeilijk is. Is er een deathline om je aan te melden?
 
Hallo allemaal,

Ik ga het hier thuis bespreken. Ik zou het erg leuk vinden om een nachtje te slapen en wandelen. Dat gedoe over toiletten begrijp ik niet zo goed. 20jaar geleden deden we dat toch ook in een kuiltje? ;)

Groet,
Fred Verheul
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan