Jubileumweekend 20 jaar Hiking-Site.nl - 1 t/m 3 November 2019

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Theo,

Wellicht kan je ook overwegen naar de markt in Valkenswaard te komen en proberen een lift naar het terrein te regelen.
Er zullen vast genoeg auto's bij het terrein geparkeerd staan. Tot vrijdag of zaterdag!

Groeten,
Stephan
Bedankt voor idee! Zal ermee aan de slag gaan.
 
Hoi allen,

Ik heb gisteren iets ernstig fout gedaan met mijn rug waardoor lopen en zitten niet echt een optie meer is dit weekend :(. Ik meld me daarom af.

Marije
 
Lang geleden heb ik aangegeven hier bij te willen zijn maar ik ben gevloerd door een flinke verkoudheid met zoals meestal met mij, bronchitis.
Heel veel plezier, hopelijk knapt het weer nog wat op.
 
81751998-DA86-4704-BB01-4C756FBCBD84.jpeg
Ik neem nog wat vers gehakt eikenhout en berkenhout mee. Moet nog wel drogen maar als het kampvuur lekker aan is gaat dat vanzelf :) tot straks!
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
En wij zijn inmiddels al in het land. Vieren vandaag nog even de verjaardag van mams (72) en komen morgenochtend naar het terrein.

Tot morgen!

Raymond, Lluc en Adam
 
Ik kom in de loop van de middag aanwaaien.
Afhankelijk van het weer met de auto of de brommer.
Eet mee maar heb dat al eerder aangegeven.
Vrouwlief moet werken.
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi allemaal,

Inmiddels op het vliegveld, vanmiddag weer terug naar huis. Bij deze hartelijk bedankt aan Bert, Stephan en Joop voor de fantastische organisatie van het evenement. Het zijn mensen net als jullie die het 20 jaar lang leuk hebben gehouden : bezoekers die geheel belangeloos ervaringen delen, events organiseren en iedereen het gevoel geven welkom te zijn.

Dat maakt Hiking-site.nl tot wat het vandaag is geworden en daar mogen jullie, bezoekers van deze site, ontzettend trots op zijn!!

Raymond, Lluc en Adam
 
Bij deze hartelijk bedankt aan Bert, Stephan en Joop voor de fantastische organisatie van het evenement. Het zijn mensen net als jullie die het 20 jaar lang leuk hebben gehouden : bezoekers die geheel belangeloos ervaringen delen, events organiseren en iedereen het gevoel geven welkom te zijn.

Dat maakt Hiking-site.nl tot wat het vandaag is geworden en daar mogen jullie, bezoekers van deze site, ontzettend trots op zijn!!

Wat ontzettend mooi gezegd!

Raymond, ik wil jou graag ook hier nog extra bedanken voor het bestaan en het instand houden van de Hiking-Site. Wij hebben daar met veel mensen plezier van, maar volgens mij heeft lang niet iedereen in de gaten hoeveel werk daar in gaat zitten. En dat tegenwoordig naast een normaal werkzaam leven ... Superknap, Raymond.

Ook wil ik initiatiefnemer Jurgen en alle andere mannen van het eerste uur bedanken voor de eerste stap (HET etentje) om aan de website en de online community ook fysieke activiteiten te koppelen. Zoveel leuke wandelingen en weekendjes volgden daar de laatste twintig jaar op!

Ook al was ik er alleen gisteren als 'dagtoerist', ik wil ook hier nog de organisatoren een grote pluim geven. Bert, Joop en Stefan, wat een leuk initiatief en wat een geweldige uitvoering!

Marla
 
Organisatie hartelijk bedankt voor dit geslaagde weekend inclusief uitstekende catering!
Iedereen dank voor de gezelligheid en Raymond uiteraard in het bijzonder, op naar de volgende 20 jaar! ;)
 
Stephan, Joop en Bertus ontzettend bedankt voor de geweldige organisatie. Het was heerlijk toeven. Mooi om te zien dat veel HS-er ook het DO-virus hebben opgelopen. Ik zelf heb het er wat karig van afgebracht met een aardappel, spruitjes met spekjes in een roomsaus aangevuld met kastanje boleten. Ik kookte in principe voor mezelf maar had wat te veel (wat al snel gebeurt met koken in een DO :p). Tot mijn grote verbazing had ik nog 2 gretige afnemers van mijn creatie. Adam en LLuc petje af voor jullie eerste spruitjes eet actie!

Raymond ook jij ontzettend bedankt voor het opzetten en onderhouden van dit leuke forum. Zonder jou had ik nooit zoveel kunnen tikken over het buiten spelen in de great outdoors.

En voor degene die nieuwsgierig waren naar mijn setup van dit weekend. Het betrof een Bison Tinde, met een Protipi houtkachel (aangepast voor gebruik in andere tipi's dan een protipi) en een Moosecamp nestbare RVS pijp (plus extra pijpdeel voor de 3,5m hoogte, tenttipi's waar deze pijp voor ontwikkeld is zijn meestal niet zo hoog en kunnen het af met de nestbare set)
 
Hoi beste Hiking-siters, allen een goed en fijn Hiking seizoen toegewenst, het kan nog het hele jaar en volgendjaar ook weer, fijn toch?
Alle deelnemers aan ons 'Primitief' LUXE en vooral Gezellig Hiking-Site Jubleumweekend, van harte bedankt voor jullie aanwezigheid en vooral de gezelligheid, die maken niet wij als organisatoren maar dat maken we samen!

Raymond, leuk je weer te zien een groet aan je kids.
Ook zijn we als organisatie blij met nieuwe gezichten, dat houdt het Hiking kacheltje aan voor de toekomst.
Ik mag zeggen dat de wij (J S B) dit graag voor jullie hebben gedaan en het leuk vonden om er bij te zijn en te organizeren. Voor ons was het maken en verkennen van deze activiteit ook een leuke activiteit.

Bedenk eens wat we eigenlijk gedaan hebben, iets om echt samen op trots op te zijn. Hiking mensen uit alle windstreken komen bij elkaar als een grote groep en liefhebber van het buitenleven. En vooral niet te vergeten dat deze mensen niet altijd elkaar kennen maar toch een fijne band hebben, of gekregen hebben, bij deze hobby of leefwijze en dat alles zonder stoute woorden of onvrede. Persoonlijk ben ik van mening dat dit in ons land best wel uniek is en of dit komt door de koffie of de thee of dat andere, ik weet het echt niet. Chappo allemaal.
 
Weer een mooie herinnering erbij , goed gelopen , fijn dat wij dit met alle deelnemers zo kunnen neerzetten.
tot een volgend event .
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan