Juupje kijkt om een hoekje


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi hike liefhebbers,

Geen idee op welk prikbord ik terecht kan, maar ik stel me toch eventjes voor. Ben dat zo gewend geweest op andere prikborden/fora en zal dat nu ook maar even doen. Dan weten jullie wie er achter de berichtjes schuilgaat of over jullie schouder meeleest. Wel zo netjes en fijn.

Goed dan, ik ben Juupje en woon gezellig op een Breda’s zolder-appartementje. Ik werk als klassenassistente in het voortgezet speciaal onderwijs en heb dus het geluk om genoeg weekjes vrij over te houden voor het wandelwerk. (en dat gebeurt dan ook steevast) Voor de rest vinden jullie me in mijn vrije tijd nogal eens achter de computer, de schildersezel, met een klarinet in de hand of met iets creatiefs aan de rommel. Altijd druk bezig dus.

Bij het zoeken naar wat extra tochtinfo, stuitte ik op deze prachtige hinking-site, was natuurlijk meteen verkocht en ben zoals jullie merken, blijven hangen. (en dus meteen ontdekt dat je het wandelen van meerdaagse tochten met een pukkel van een rugzak op je rug, tegenwoordig hiken heet) Zelf ben ik een groot wandelfanaat, al ben ik nog niet ver en hoog geweest. Wat dan wel? Nou heerlijk in de Vogezen, Central Massif, Luxemburg, Zwarte woud, Turkije (bergen bij Alanya in de buurt), Ardennen, eigen omgeving en Limburg flink op pad geweest vanuit een vaste standplaats. (en dan liefst wel elke dag flink ver wandelen, want waar ga je anders voor op vakantie) Aankomende zomer dus voor het eerst meerdaags in de zin van rondtrekken/doortrekken met al je spullen op je rug gestouwd. Voor ons (ik en mijn broer, tevens mijn vaste loopmaatje) een langgedroomde droom die dan toch eindelijk eens uitkomt.........En zoals ik in geschreven taal altijd afscheid neem:

Lieve groetjes van Juupje
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dag Juupje,

Wees welkom! En dank uiteraard voor de complimenten over de site :)

Inderdaad is dit prikbord (Rond het kampvuur) de beste plek voor dit soort introducties. Hoewel helaas veel te weinig mensen de moeite nemen om zich even voor te stellen :(

Raymond
 
Hi Juupje.

Welkom in de groep.
Het zal je een paar dagen duren om de hele site te leren kennen, maar hier op het prikbord lukt het je dus al.
Groetjes.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Welkom Juup,

Mocht je eens willen oefenen met een meerdaagse tocht dan kan dat via de events die via deze site gehouden worden. Meestal staat vrijheid/blijheid voorop!

Groeten
Jeroen
 
He hoi,

Leuk jullie welkom zo te lezen!.... Ik heb zo’n vermoeden dat jullie me wel gaan zien bij events. Leuk om het lopen te delen en samen te doen met andere mensen!

Lieve groetjes van Juupje
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan