Kaarten


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
G

Gurb

Guest
Deze zomer ga ik naar Zweden. Samen met een vriend ga ik een rivier afzakken. Maar daar gaat mijn vraag niet over.
Dit is namelijk een herkansing, twee jaar geleden zijn we naar diezelfde rivier gegaan en is ons plan door verschillende oorzaken niet gelukt. Dat was helemaal geen ramp, je zit in mooie natuur en je hebt alle tijd van de wereld. Klinkt niet vervelend. Was het dus ook niet.

Met de lessen geleerd van de eerste keer en nieuwe kennis die is opgedaan zijn we deze keer alles veel beter aan het voorbereiden. Behalve het plan B, dat moet voorzien in een alternatief plan voor het geval het allemaal weer niet (helemaal) lukt. En dat plan gaat hoe dan ook gedetailleerdere kaarten nodig hebben dan wat we voor plan A nodig hebben.

Lange post, korte vraag: hoe kom ik aan goede (staf)kaarten van Värmland?

Ik heb helemaal geen ervaring met het aanschaffen van kaarten, anders dan voor liften. Het gebruik is niet zo'n probleem, ik had alleen altijd de luxe dat iemand anders ze al geregeld had.
Kan iemand me vertellen waar ik op moet letten als ik kaarten koop (ivm betrouwbaarheid e.d.) en hoe ik ze (relatief) goedkoop kan kopen. Ook al wil ik niet besparen op kwaliteit, iedere euro is er een. Ik kan niet eens een reis er naar toe betalen, ik moet er heen liften omdat ik gewoon geen geld heb... Dus mocht er begin augustus iemand naar Zweden gaan... ;-)

Alvast bedankt voor elke reactie!
Gerben
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik haal mijn kaarten meestal in een outdoor winkel, maar ook terplaatsen kan je vaak de kaarten kopen zeker in varmland wat nogal geprofileerd word als het outdoor gebied van zweden.
Ook heel mooi is een kanotocht nabij skebokvarn, (bereikbaar met RaynAir, luchthaven skafsta). www.canoe.nu
 
Beste Gerben,

Ik ga misschien de laatste twee weken van juli naar zweden en ben ook van plan in Varmland te gaan kanovaren. Ik heb een vriend van me gevraagd enkele kaarten mee te nemen, hij is daar nu voor zijn werk. Mocht ik een goede kaart hebben, dan laat ik je het weten, waarschijnlijk staan er een uitgever en nummer op.

gegroet.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan