Kaartenboekje pyreneen

  • Onderwerp starter Maarten van Loon (Guest)
  • Startdatum

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Maarten van Loon (Guest)

Guest
Volgend jaar ga ik naar de pyreneen om de gehele GR10 te gaan lopen. Ik ben me nu aan het voorbereiden op deze tocht en wil alvast kaarten gaan regelen. Nu kun je van het gehele gebied stafkaarten gaan kopen maar die ga ik niet allemaal meezeulen. Ik koop ze liever daar ter plekke. Maar wat mischien wel een optie zou zijn is om een boekje met de gehele route 1:25000 te regelen (1:50000 is ook goed!). Net als de LAW-boekjes van de ANWB, mischien wel bekend. Die zijn erg handig in gebruik.

Ik had al een boekje besteld maar dit bleek een miskoop omdat er 1:100.000 kaarten instaan waar ik echt te weinig mee kan. Ik wil ook eventuele alternatieve routes kunnen uitzetten en mijn route langs waterbronnen plannen. of uitstapjes naar interessante plekken.

Op verschillende sites worden boekjes aangeboden maar ik wil geen tweede miskoop doen. Mischien heeft een van jullie een gouden tip!

Alvast bedankt
Maarten
 
Volgens mij is er een boekje in de handel van Elmar Wandelgidsen.
Anders is er ook een gids (ik dacht door Cicerone guide uit gegeven) over de Pyreneen te koop bij Bever zwerfsport.

De Wet
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan