kajakcursus ardennen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Tijdens onze afgelopen vakantie zijn we min of meer per toeval een dagje over de Tarn aan het kajakken geweest. Mijn lief heeft daar de smaak flink van te pakken gekregen en is bijna jarig... Ik dus via google op zoek naar kajakcursussen in de ardennen, maar die zijn dungezaaid ten opzichte van alle andere mogelijke kajakactiviteiten en na een half uur zoek-en-lees-acties met veel bomen en weinig bos en te weinig kennis om kaf en koren te onderscheiden, dacht ik om hier eindelijk maar eens een account aan te maken.

Ik ben op zoek naar een serieus bedrijf, dus niet zomaar een leuk dagje kajakken op de ourthe, maar echt instructie en dan het liefst custom-made voor twee personen of in een echt klein groepje. www.brandsport.be maakte op mij een goede indruk, verder vond ik niet echt iets bruikbaars. Iemand suggesties? Ervaringen?
 
Hoi Nanske en welkom.

Brandsport draait al vele jaren mee in het kayak cirqiut en daar zul je vast een prima cursus kunnen doen. Ik heb in de Alpen bij PBO gekayakt (een van de instructeurs van PBO komt ook vaak hier op het forum) en ik geloof dat die ook wat in de Ardennen doen. Verder kun je bij Europagaai ook prima peddelen.

Suc6 Eins
 
dank voor de welkom en vooral ook dank voor de suggesties. Europagaai had ik zien langskomen, maar blijkbaar zag dat er te commercieel uit, want niet bewaard, daar zal ik nog eens naar kijken dan. Ik vond vandaag bij Bever ook nog een foldertje van Crux, die ik van het klimcircuit ken en daar stond ook iets over kayakken, maar ik ben bang dat zij niet in de Ardennen opereren (ik heb het foldertje nog niet gelezen). PBO zal ik ook even opzoeken.

nanske
 
HET bedrijf wat dan zo in me opkomt is inderdaad Brandsport.

Verder heeft Emiel van C&P in Houffalize ook wel behoorlijk kano-ervaring. Die heeft daar de boel overgenomen van kano die-hard Henk. Wellicht kunnen die ook op maat kano aanbieden. Moet je even vragen.

Europagaai is natuurlijk zeer ervaren op kano-gebied!

Ik ken een instructeur of 2 daarvan en die zijn echt heel betrouwbaar.

Succes met de overwegingen!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan