kampeergenoten gezocht


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi allemaal.

Graag wil ik van de winter nog gaan wandelen ergens, naar buiten, de ruigte in. Ik zit te denken aan eind november, december of januari. Het liefst ergens in de zon, alhoewel ik ook wel mooie verhalen heb gehoord over langlauf-trektochten....
Ik zou graag met een stel andere mensen meegaan die al plannen hebben.Uiteraard wil ik wel meedenken hoor. Ik zit te denken aan 10-14 dagen. In januari kan ik ook wel wat langer. Uiteraard ben ik best gezellig, heb flink wat ervaring met wildkamperen, en het is voor mij geen prestatietocht.Wie weet vind ik via dit medium een leuk groepje? Of wie heeft er nog tips hoe ik op een andere manier wandelvakantiegangers kan treffen? Een georganiseerde grote groepsreis past niet bij mij.

Groet!
Diana.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hoi Diana,
Als je van de natuur houdt is een reis met globenatuurreizen uit Breda een optie. Met kerst 14 dagen naar Gambia/Senegal voor 1150 euro en vooral veel vogels zien en ook wandelen en varen. Ik ben zelf 3 keer met een groepje van Gert (zo heet de organistor) meegeweest en vind het een hele leuke mix van actief bezig zijn, natuur beleven en sociale contacten. Meestal wordt er gekampeerd. De groepjes bestaan uit 6 tot 12 personen. Kijk maar eens op: http://www.globenatuurreizen.nl/

Groeten
Jannie te Linde
 
Dag Diana,

Ik ben er over aan het denken om naar Bali te gaan in de maand januari. Deels verblijf bij een daar naar toe verhuisde vriend aan de noord zijde van Bali aan de zee en deels wandelen en primitief kamperen in de bergen eventueel met gids als dat nodig zou blijken. Laat maar eens weten of dat iets voor je is. Ik wil niet met een groot gezelschap, liefst met twee in totaal en ben geen echte vooraf planner. Laat veel op me af komen. Voor alle problemen is altijd weer een oplossing te vinden. Er zijn veel beekjes in de bergen dus doodgaan van de dorst zal niet zo snel gebeuren.

groet, Frans
 
Hoi Jannie,
bedankt voor je reactie, alleen wil ik het voor zo'n korte tijd niet zo ver weg zoeken. Het idee van een persoon die een kleine groepsreis organiseert spreekt mij wel aan.
Groet,
Diana.
 
Hoi Frans, dank voor je reactie, alleen wel wat ver weg voor mij, en ik ga liever met een klein groepje (max ongeveer 6).Ook ga ik liever ergens heen waar ik niet belaagd wordt door onbekende insecten, en waar we geen lokale gids nodig hebben.Klinkt verder wel heel mooi,
veel plezier!
Diana.
 
Hoi Diana,
en die reis naar het Lac du Der is dat dan niks voor jou? Heb je op de site www.globenatuurreizen.nl al naar de andere bestemmingen gekeken?
Groeten
Jannie te Linde

Periode:
20 t/m 24 februari
Reissom: € 325,- p.p.
 
Hallo Diana,

Wordt lid van de Rugzaklopers (www.rugzaklopers.nl). Organiseren weekenden in Nederland en in de vakanties soms weekjes in het buitenland. Als mensen tijdens weekenden elkaar wat hebben leren kennen, dan worden er ook vaak onderling weekenden en weekjes gepland.

Groet, Rik
webmaster van de club
 
Hoi Rik,

inderdaad goed idee, ben al eens op jullie site geweest, ben er nooit actief geweest, omdat ik het lastig vind mijn aandacht te verdelen over verschillende sites, er is zooooo veel....ik wacht af, misschien krijg ik nog wat reacties hier.

Groet, Diana
 
hoi Diana
Wat reageer ik weer laat, ik had even tabak van het net, wil de natuur in, beetje warm, niet ver, vooral wild/natuur, woestijn?, klein clubje, heb een site gehad maar dat sloeg niet aan, ja 1 deelnemer naar schier, wil graag samen verder zoeken, beetje mailen?
Rob
 
Hoi Rob,
nu ben ik ook laat met op jou reageren, want ik had al een tijd niet op het prikbord gekeken, ben niet zo'n internetster. Ja niet gek gewoon even mailen hierover. Zag gister een mooie film, Exils, zin om naar zuidspanje te vliegen en daar te wandelen... ik stuur je nog wel een berichtje via deze site als dat lukt, want misschien kijk jij hier ook niet vaak?

Groet,
Diana.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan