Kampeerplaats


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

mark

Guest
Hoi,

ik ben op zoek naar een kampeerplaats waar ik mijn kinderen
( 4 en 7 jaar ) kan inwijden in de buitensport ( weg uit die betoncultuur en back to basic), ik zoek iets waar ik een beetje vrij kan staan met mijn tentje en waar ik een klein kampvuurtje mag maken ( mag dat nog ergens ), wie weet zo,n stekje?

Alvast bedankt.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Camping Chasse et Peche in de Ardennen is misschien wel iets. Kleinschalig langs de oever van de Ourthe. Kampvuur is toegestaan (in halve oliedrums). Is gelegen aan de weg van Houffalize naar La Roche. Neem de E25 vanaf Luik. Ca. 45 min rijden vanaf Luik.

Veel plezier,

Ron
 
Lekker wildkamperen. Voed je je kids meteen goed op, en kampvuur (mits verantwoord) is ook geen probleem. Bovendien sta je op de mooiste plekjes in Nederland. Wel opppassen voor smeris of SBB-Bobo's.
 
Hola..

Ik heb inmiddels ervaring met het boekje 'kleine Campings' van de ANWB. Hierin staan 1100 kleinschalige kampings in Benelux, Engeland en Frankrijk.
Van de 6 bezochte campings in Frankrijk, waren er 5 helemaal fantastisch. Kampvuur, zééér ruime plekken etc. Soms was het net wildkamperen.

Check it out...
 
Kijk eens op kampeerclub.nl. Dat is de site van de NTKC. Een vereniging met een flink aantal simpele rustige kampeertereinen waar je op lekker met de kinderen in het bos kan kamperen en bij een aantal een vuurtje kan stoken.


Hilko
 
Hilko:
Gezien het feit dat er bijna 5 jaar tussen deze berichten en jouw antwoord zit vermoed ik dat de kinderen waarvan sprake is al bijna zonder Pa en Ma op vakantie gaan...:)
Yr DDraig Goch
De oorsprong van Murphies law; in het begin was er niets.. En dat ontplofte.
((Michaelvk)
R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan