kamperen met een groep in oktober


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Het tweede weekend van oktober ga ik met een groep collega's kamperen. Nu hadden we een bijna perfecte kampeerlocatie gevonden, Amstelkade in de buurt van Mijdrecht. Enig en eigenlijk onoverkomelijk nadeel, je kunt er niet met het OV komen.

Hebben jullie goede tips voor een camping die grotendeels voldoet aan de volgende voorwaarden:

-open in oktober
-gemakkelijk bereikbaar met OV
-enigszins centraal in het land
-kampvuurplek(ken)
-mogelijkheid om zo'n vijftien trekkerstentjes kwijt te kunnen en een groot zeil te kunnen spannen
-honden toegestaan
-genoeg mogelijkheden om in de directe omgeving lekker buiten te kunnen spelen (bij voorkeur ook op het water)
-geen scoutingterrein

Geloof dat ik alle wensen wel zo'n beetje heb opgeschreven.

Dank alvast voor suggesties
Harold
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Nu had ik een suggestie die aan alle criteria voldeed behalve de laatste en niet helemaal centraal in Nederland. Het is namelijk een scoutingkampeerterrein in de buurt van Ommen. Ik weet niet wat je reden is waarom je niet op een schouting terrein wil, maar anders hierbij de link http://eerde.scouting.nl/ . De afgelopen Lente-Hikes hebben we daar ook overnacht, niet duur voor een super mooi gelegen terrein.
 
Gewoon even wat kampeerboeren afbellen. Ik weet er een die een mooi trekkersveldje heeft waar je ook mag stoken. Kaasboerderij Rustdam in Zoeterwoude. Loopbaar vanaf station Lammenschans Leiden. Gewoon even bellen...
 
Je hebt het over een "groep" collega's.
Ik weet dat het rendabel is om bij een beetje afstand vanaf 6 personen een busje te huren.
De voordelen zijn 4-voudig:
-Niet afhankelijk van OV en haar tijden
-Bij een volle bus van 8 personen al snel goedkoper dan het OV
-Je hebt vervoer terplaatse
-Je kan de mensen thuis ophalen en weer afzetten.

Yr DDraig Goch

Rob Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Kan wel hoor met de Hopper.

Amstelkade is ook met het openbaar vervoer te bereiken.

U kunt gebruik maken van de Rijnstreek Hopper (0800-0247474). De rit moet minimaal een uur van tevoren doorgeven worden aan de Rijnstreek Hopper. Wanneer u met de trein arriveert kunt u dit aan hen doorgeven en zij wachten u (met een maximale wachttijd van 15 minuten) dan op het station op. Tegen een gering bedrag brengen zij u vervolgens naar Amstelkade. Wanneer u dat wilt kunt u direct uw terugrit regelen. Anders belt u de centrale van de Rijnstreek Hopper en geeft aan wanneer u weer wenst te vertrekken.
 
Ah, dat is ook een goede optie. Beter eigenlijk dan een andere camping. Doen ze dat oppikken ook op zondag? En vanaf welk station? Oh wacht, dit stukje heb je natuurlijk gewoon gekoppiepeest. Hm, ik zal ze es even bellen. Dank voor de tip in ieder geval.

Ekkel, op dat scoutingterrein mogen ook geen huisdieren meegenomen worden. Maar eens even kijken of er iets te overleggen is met de Amstelkade.

En een busje huren goedkoper dan met de trein? Dat lijkt me wel errug stug. Een weekendretourtje Amersfoort-Breukelen is 6,20 euro per persoon. Ik kan me niet voorstellen dat er bedrijven zijn die voor 60 euro per weekend een busje verhuren. Er zijn trouwens ook wel een aantal auto's, maar niet genoeg om iedereen mee te nemen.

Nou goed, dan gaan we maar gewoon lekker naar de Amstelkade. Met de Rijnstreek Hopper.

Harold
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan