Kano Noorwegen Telemark


Status
Niet open voor verdere reacties.
Heeft er iemand ervaring met korte kanotochten (2 of 3 dagen) op Telemark (Notodden of Lunde). Of tips waar ik informatie over vastgelegde tochten in dat gebied kan vinden?
www.kanalcamping.no vind ik precies nogal onduidelijk.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


>Heeft er iemand ervaring met korte kanotochten (2 of 3 dagen)
>op Telemark (Notodden of Lunde). Of tips waar ik informatie
>over vastgelegde tochten in dat gebied kan vinden?
>www.kanalcamping.no vind ik precies nogal onduidelijk.

Wat is er onduidelijk aan? Misschien ben je op zoek naar iets dat er niet is, namelijk een "vastgelegde tocht". Zoals ik het begrijp, is kanalcamping.no een bedrijf dat kano's verhuurt en transport regelt. Je peddelt dus waar je wilt in je eigen tempo en zij brengen en halen je met de auto. Verder geven ze een beschrijving van een mogelijke route over het Telemarkskanaal met tips voor overnachting en een beschrijving van een gebied dat een zijrivier van het kanaal is. Ze zijn ook flexibel met je ergens anders ophalen als je minder snel peddelt dan verwacht.

Zeg het maar als je een beknopte vertaling nodig hebt.

Linda
 
dat was het net, het zelf kiezen van plaatsen enzo. ik dacht vaste arrangementen te kunnen vinden in de aard van 2- 3-daagse tochten volgens moeilijkheidsgraad. ik heb hen gemaild voor suggesties voor onervaren kanovaarders, maar ik heb nog geen reactie gekregen.
 
De mensen van de kanoverhuur hebben me teruggemaild en twee routes geadviseerd. Bedankt toch voor de hulp.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan