Kassa tententest


Status
Niet open voor verdere reacties.
Televisieprogramma Kassa gaat tenten testen. We zijn hiervoor opzoek naar sportieve duo's. Wil je samen met een vriend of vriendin meedoen stuur dan een mailtje naar kassa@vara.nl. Vermeld in het mailtje je telefoonnummer en waarom we jou als 'tentenexpert' moeten inzetten.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Ben vandaag gebeld door kassa en ga volgende week woensdag (3 mei) aan het testen met een hele stapel tentjes. Ben benieuwd! Ik zal verslag doen al hier.
 
Ben erg benieuwd ze hebben ook contact met ons gezocht en kregen vandaag bericht dat het de 3e mei werd. Deze datum kunnen wij helaas niet. Ik begreep dat het om Hema tenten ging. Veel plezier en succes met testen. We wachten je verslag wel af.

Ingrid & Richard
 
Dat heb je dan mede aan mij te danken, ik had ook gereageerd, en was ook gebeld voor a.s. woensdag, maar kan op doordeweekse dagen niet. Werk enzo. :)

Veel plezier en test ze!
Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
Nog maar ff een reactie, ik zou nog even laten weten hoe het was geregeld met de test. Op zich in hoeverre ik het zag is de test wel goed gedaan. Op dag 1. werden alle 6 tentjes bekeken door iemand van erdman schmidt en opgezet door ons op de gebruiksvriendelijkheid te testen en om commentaar te geven op praktische dingen. Op dag 2. hebben ze ergens in een wind/water tunnel gestaan om ze te testen. Er bleken toen dus maar 2 waterdicht waardoor de rest met een onvoldoende eindigde. De tent die uiteindelijk gewonnen heeft is wel een aardige tent maar vond hem absoluut niet gebruiksvriendelijk. Wat volgens mij wel belangrijk is voor de doelgroep die deze tent gaat gebruiken.

Voor de rest was alles goed verzorgt en netjes gedaan. Catering en reiskosten vergoeding etc. Er wacht mij nog een verrassing als dank voor het meedoen....

Het waren dus idd geen tentjes waar ik mee op pad zou gaan en die ook niet echt bij de doelgroep van deze site passen denk ik. Misschien ook eens mee gaan doen aan de "op pad" tenten test ;)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan