Kleine anecdotes en verhaaltjes


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik kan je initiatief wel waarderen. Maar, hebben we daar het kladblok niet voor?? Of bedoel je met "klein" ook echt klein?
 
Helaas, zo midden in de nacht houd mijn fantasie mij even helemaal in de steek!
Volgende keer beter!

GR Sanne
 
Zo klein Fred? :

Tijdens een hike dit weekend kwamen we 2 hardlopers tegen waarvan er een een T-shirt droeg met op de achterkant een plaatje van een zwetende Dr. Livingstone die met knikkende knieen liep te zeulen met een enorme rugzak :) Toen we daar om moesten lachen keek de arme man angstig om, dacht zeker dat we hem uitlachten ofzo......}>

Pieter!
"Not all those who wander are lost!" -J.R.R Tolkien-
 
Ook klein:

Waren bezig aan een meerdaagse sneeuwschoen trekking op het Haut Plateaux (Vercors). Na die dag vier uur lang niemand gezien te hebben, kwamen we twee studenten op sneeuwschoenen tegen, die ons een enquete afnamen. Ze waren als onderdeel van hun studie aan het onderzoeken wat mensen naar dit gebied trok.
Die dag hadden ze 'al' twee andere groepjes ontmoet en wij waren de derde respondent die dag. Ze waren van plan het hele weekend daar door te brengen.

Het wachten is op een enquetrice op de top van de Mount Everest, die vraagt of je de mona toetjes met yochurt lekkerder vind dan die met ijs.

groet, Jaap
 
Van de zomer ging ik met een maat naar de Pyreneen. Lopen we zo door de bergen......

"Kijk, een steen man!"

Op de grond van het lachen....
 
In IJsland in de middle of nowhere (Grimsstadir) kom je langs een kruising waar 2 Italianen staan te liften. Die hadden zich 's morgens door de bus die daar 1x per dag langskomt laten afzetten om verder te liften, maar d'r komt daar dus geen hond langs. Waren ze nog verbaasd over ook. Vermoedelijk hebben ze daar hun tentje moeten opzetten voor de nacht om 's morgens weer de bus te nemen, maar ze hadden geen eten of drinken bij zich dus die hebben moeten afzien. Errug praktisch...

Groetz,
Dennis
 
Als je de "trappen" van de Ben Nevis omhoog bent gelopen, weet je aan het eind waar "schots en scheef" vandaan komt.

Henk

The Recumbent Architecture Pivo
 
[laatste wijziging op 20-11-02 om 20:53]Begin oktober ook in de Haut Plataux van de Vercors geweest, met school. De 3 groepen (10 tot 13 leerlingen en per groep 2 begeleiders/leraren) die ieder van dag tot dag de route planden, zijn elkaar een week lang niet tegen gekomen. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt was toch wel de Grand Vemont. We hadden daar een geweldig uitzicht over de Alpen, inclusief de Mont Blanc.
Was een geweldige week!


P.s.: zijn er meer scholen met dit soort excursies?
Voor foto's, info en een logboek: www.vercors-2002.tk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan