Kleine update...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Eindelijk voldoende energie om weer een beetje aan het werk te gaan en dus te beginnen met het wegwerken van een enorme bult achterstand aan emails en updates.

Zoals velen inmiddels hebben opgemerkt is het wat stil geweest van mijn kant de afgelopen weken. Reden daarvan is een hele kleine teek...

Ongeveer een week na afloop van onze schitterende reis naar Ecuador werd ik van de een op de andere dag flink ziek, met zeer hoge koorts, ontzettende hoofdpijn en spierpijn over mijn hele lijf. Dat was begin augustus. Inmiddels ben ik meerdere keren in het ziekenhuis geweest, heb zelfs aan het infuus gelegen om met vloeibare pijnstiller de hoofdpijn te laten zakken en hebben ze deze week voor de 4e maal bloed afgetapt voor verdere analyses.

Tot nu toe weten ze nog steeds niet exact wat voor souvenir ik heb meegenomen uit Ecuador, maar vast staat dat het afkomstig is van de kleine teek (mijn allereerste) die op 19 juli zich vast heeft gebeten in mijn linkervoet na een kwartierje in de hangmat te liggen.

Grootste probleem voor mij de afgelopen dagen was voor vooral het feit geweest dat ik mijn vingers nauwelijks kon gebruiken van de pijn. Inmiddels heeft antibiotica ervoor gezorgd dat ik mijn rechterhand weer volledig kan gebruiken en mijn linkerhand een beetje (typen doe ik nu nog met 1 hand en 1 vinger). Als het goed is gaat ook die linkerhand echter snel weer meewerken, zodat ik weer volledig aan de slag kan.

Er staan nog zeker 4 bezoeken aan het ziekenhuis in Barcelona gepland (daar hebben ze een tropen-afdeling), die voornamelijk bedoeld zijn om exact te bepalen wat ik nu heb opgelopen. Simpel gezegd weten ze namelijk wel de richting waarin ze moeten zoeken, maar niet echt exáct wat ik heb omdat ik sommige symptomen te heftig en te lang heb (ruim 15 dagen hoge koorts bijvoorbeeld) en anderen helemaal niet (huiduitslag rond de beet van de teek). Nog even afwachten dus...

In ieder geval kun je in de komende dagen redelijk wat kleine updates verwachten als ik de energie kan opbrengen om weer achter de PC te gaan zitten. Ook zal ik dan langzaamaan de mails beantwoorden die er nog liggen.

Excuses aan al die mensen die hebben moeten wachten op antwoord, maar het is ff niet anders geweest in de afgelopen weken.

Mijn dank ook voor de vele SMS-berichtjes, telefoontjes en email-berichtjes van mensen die beterschap wilden wensen of gewoon even checkten of alles ok gaat!

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Jemig, wat een verhaal; ik hoop dat ze snel vinden wat het is!

Heel veel beterschap!

Greetzzz,
Léonie
 
Hééél veel beterschap en doe het rustig aan!
Wij hopen voor je dat ze snel precies weten wat er aan de hand is en dat alles het snel weer goed doet!

Peet en family
 
Kop op man.

Nog wel even je T-Shirt bij Dennis omruilen he.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).

.....oooO.............
.....(....).....Oooo...
......\..(......(....)...
.......\_)......)../....
................(_/.....
 
Leuke souvenir meegenomen;( leuk die kleine beestjes, kennelijk dragen ze daar in Z-A meer mee dan alleen Lyme. In ieder geval beterschap! Ik zal vanavond even mijn fotoquizje erop plempen dan heb je wat te doen met je linkerhand.
 
Oei, sterkte met genezen en doe het vooral maar snel en goed!
Rustig aan en niet te zuinig zijn op dit souvenir:)

Groeten,

Martijn
 
Ah dat klinkt gelukkig al weer iets beter. Wel balen van zo beestje zeg, blijkbaar had je de limited edition van de teek ;-)
 
hoe kleiner, des te gemener blijkbaar...... Balen, man! Sterkte, de komende periode, ook in het ziekenhuis. Weten ze zeker dat het van die teek komt?
 
Ongelofelijk. Ik hoef maar een stap in het bos te zetten of ik heb tien teken in mijn huid hangen, maar tot nu toe zonder nare gevolgen en jij hebt je allereerste beet en gelijk dit.

Sterkte en zoek een second opinion omdat teek gerelateerde ziekten ook bij artsen niet altijd even bekend zijn en de ene arts een heel ander idee heeft dan de andere.

Eins
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan