Kleurplaat.. euhm wereldbol.


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Zojuist kreeg ik onderstaand bericht binnen. En aangezien het mij wel aansprak (en niet alleen voor kinderen), toch maar even melding van maken:

Globewinkel Stanley & Livingstone presenteert: de globe om zelf op te tekenen.

Op deze stevige kunststof globe staan met zwarte lijnen de landsgrenzen weergegeven. Ook de rivieren staan erop, maar verder is hij helemaal blanco. Eindelijk een globe om je eigen fantasie op los te laten. Jonge kinderen kleuren er ongeremd op los, iets oudere kinderen proberen tussen de lijntjes te blijven. Kinderen die op school al aardrijkskunde hebben, proberen om de nieuw verworven kennis weer te geven op deze tekenglobe. Natuurlijk is zo’n witte wereldbol didactisch verantwoord, maar het is vooral ook erg leuk om er mee bezig te zijn.

Waar ligt dat land waar de nieuwslezer het over had? Via welke route vliegt het vliegtuig naar mijn vakantieland? Hoe kwam Columbus in Amerika terecht? Geef het zelf aan op deze tekenglobe. Of leef je uit en kleur alle landen, of teken de vissen in de zee. Deze beschrijfbare wereldbol biedt tal van leerzame en creatieve mogelijkheden en... met een droge doek kun je alles weer uitvegen en gewoon opnieuw beginnen!
Als hij dan weer helemaal blanco op de tafel staat, waarom zouden de ouders er dan geen wereldreis op plannen?

WITTE WERELDBOL.
Kunststof, hoogte 42 cm, diameter 30 cm,
Prijs € 32,95 ( drie markeerstiften gratis)
Verkrijgbaar bij :
Stanley & Livingstone Schoolstraat 21 Den Haag en www.globewinkel.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan