Klimmen in zuidoost Europa?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Zoals je wellicht hebt gelezen bij de [a href="/boekrecensies_sa_seerca.php"]boekrecensies[/a], heb ik daar de Rock Climbing Atlas voor South Eastern Europe (Slovenië, Kroatië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije en Macedonië) beschreven.

Uit nieuwsgierigheid: gaat er iemand van deze site daar toevallig komende zomer nog klimmen?

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Euhm, nou als alles goed gaat woon ik over drie maanden in Slovenië. Nu ben ik niet zo'n klimmert, maar zo af en toe hang ik wel eens in een klimhal, dus misschien zal ik wel eens een stukje gaan klimmen in een van die gebieden.

Eins
 
Eins,

Als je me dan even je adres mailt, dan stuur ik je de Rock Climbing Atlas gratis toe. Nu ligt hij namelijk vrij nutteloos bij mij in de boekenkast. Ik ben namelijk helemaal geen klimmert :7

Raymond
 
Door omstandigheden zal ik toch geen gebruik gaan maken van dit boek, dus als iemand anders het boek hebben wil, laat maar weten.

Eins
 
Hi Raymond,

Was afgelopen maandag nog in ?rni Kal (zuiden van Slovenië, dichtbij de Middellandse zee) en Monique en ik hebben nog een vakantie in Kroatië in de pen. Klimmen en grotten, natuurlijk. Dus als je nog geen kandidaat hebt... Moet je het boek wél naar Oostenrijk sturen ;-)

Peer
 
Peer,

Even voor de duidelijkheid. Inmiddels ligt het boek ongebruikt bij mij thuis. Maar ik wil het best naar je opsturen. Als je het boek graag hebben wilt stuur me dan een persoonlijke mail met je adres gegevens.

Eins
 
als je dat boek nog hebt ???!!!!

beste Raymond,

als je dat boek nog hebt wil ik het heel graag ontvangen.
zo niet, jammer maar ook goed.
en voor de liefhebbers heb ik een paar aardige tips:

ik heb diverse links naar prima klimsites in kroatie (in het engels), zoals www.dalmatia-climbing.net/start.html

voor hikers, er is een mooie topo van kroatie/bosnie/slovenie te koop, uiteraard geschikt voor gps, zie op:
www.navigo-sistem.hr,
kost pakweg 100,- euro, is in het kroatisch maar de producent geeft goeie en vriendelijke support in het engels.

als je eens nadere gegevens wilt over kroatie, laat gerust weten, want ik woon/werk nog in nederland, maar ben zo vaak als kan en liefst nog vaker daar, en heb een dikke verzameling gegevens.

met vriendelijke groeten, pim de vos
 
RE: als je dat boek nog hebt ???!!!!

Pim,

Ik heb het boek al lang niet meer, maar volgens mij is het inmiddels ook al van Eins naar Peer verstuurd. En die zal het waarschijnlijk wel gebruiken of gebruikt hebben. Is immers al weer een tijdje geleden...

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan