Klimmen tegen kanker: Nederlandse Aconcagua Expeditie 2001


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi allemaal,

Het heeft wellicht niet direct met hiking te maken (hoewel?), maar toch wil ik bij deze de aandacht vestigen op deze expeditie. Je kunt er een link naar vinden op de homepage, maar ook via de button in de linker bovenhoek van elke pagina van de site (althans, in 50% van de gevallen) kun je er komen.

Neem eens een kijkje op de site en bekijk zelf of je wellicht iets wilt doneren. Is wellicht niet eens zo'n slecht idee om te doen. Toch?

Raymond
 
Ik ga kijken Raymond. Ik ben het met jee eens dat het "wellicht niet zo'n slecht idee is om te doen"!

Groet, Willem Koppers
 
Enige toelichting:

Twee ex kankerpatiënten die via een beenmergtransplantatie genezen zijn, t.w. Peter Jansen en Frank Stevelmans en lid zijn van de Stichting Jongeren en Kanker, gaan in februari de berg Aconcagua beklimmen. Met ZEVENDUIZEND meter is dit de hoogste berg van Zuid-Amerika! Zij willen daarmee de aandacht vestigen op de strijd tegen kanker en hopen zo geld in te zamelen voor de Stichting Jongeren en Kanker. Op de eerder genoemde site www.klimmentegenkanker.nl kun je de voorbereidingen volgen en later het verslag van hun tocht lezen. In december waren zij al op TV te zien bij het programma "Vinger aan de pols".

Vandaag zij, morgen misschien jij of ik kanker.

Ik weet zeker dat de kans voor jou of mij groter is dat we kanker krijgen dan dat een van ons gezonde hikers ooit die Aconcagua gaan beklimmen.......

Een grotere prestatie dan menig hiker ooit geleverd heeft of zal leveren; geloof me!
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan