Kort introotje


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ha die lijst,

Nou weet ik niet of het hier gebruikelijk is. Op andere internet plaatsen waar ik veel vertoef, hetzij actief hetzij meer als "lurker", vind ik het wel tijd voor een kort intro nou ik net ook een 1e antwoord op de lijst heb gezet.

Goed,

Johan, geboren in 1970, veel gereisd, veel gelopen of anderzijds in de natuur bezig geweest (kano, kameel, zelfs auto). De laatste echte lange periode was gedurende een 2,5 jaar reis rond de wereld.

Merendeel was allemaal warm en woestijnachtig tot (sub) tropisch. Inmiddels al weer een tijdje terug in Nederland en toch wil ik buiten bezig blijven.

Dat betekent voor mij "nieuw" terrein, dus veel onderzoek (boeken, internet) en uitproberen tijdens weekenden en andere spaarse vrije tijd die ik niet aan duiken spendeer.

Altijd een combinatie gehad van "licht gewicht" (bijv. Ray Jardine), goed & goedkoop (DHZ?) en een balans met de natuur waar in ik vertoef (Ray Mears etc.).

Indien mogelijk kokerel ik op een houtvuurtje. Anders wordt het al snel iets van 'freezer bag cooking' op alcohol of esbit; heet water, roeren en klaar...

Een hangmat is en blijft voorlopig ook nog in deze gematigdere temp mijn favoriete overnachtingsplek, uiteraard met tarp (indien nodig).

Verder... eeh... nou dan wordt het geen kort intro meer tuurlijk ;-)

Maar als je vragen, suggesties etc hebt, roept u maar...

Grtz Johan
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dank voor de uitnodigingen.

Ben idd naar de evenementen aan het kijken en mijn bijbehorende duikagenda.

Die puzzel is nog niet af ;-)

Grtz Johan
 
Hoi Johan,

welkom op de site!

>De laatste echte lange periode was gedurende een 2,5
>jaar reis rond de wereld.

Altijd spannend/interessant om te lezen. Hoop je dus binnenkort op een event tegen te komen om iets over je ervaringen te horen. Ben altijd wel benieuwd hoe mensen zo'n lange trip ervaren namelijk.

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan