Kortingsbonnen Zwitserland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik heb ook een aantal kortingsbonnen uitgeprint voor Zwitserland. maar helaas...we kregen geen korting bij een kabelbaan in Zermat. Ze waren niet geldig. Jammer. Heb nog gedacht om dit ook door te geven aan Myswitzerland.com. Want nu ontvang ik dus wel ongevraagd iedere een nieuwsbrief
 
Het spijt ons dit te horen. Dit had niet mogen gebeuren. Kortingsbonnen Zwitserland is een initiatief van de Zwitserse Spoorwegen SBB en worden via MySwitzerland.com aangeboden. We zullen de verantwoordelijken hiervan direct op de hoogte brengen. Het is het eerste jaar dat de bonnen via internet worden aangeboden, en dit is voor iedereen natuurlijk een beetje wennen. Wij proberen zoveel mogelijk ervaringen/reacties te verzamelen. We roepen daarom iedereen op zijn ervaringen, zowel positieve als negatieve, te melden via info.nl@switzerland.com.

Wat betreft de MySwitzerland-Newsletter: Onderaan elke nieuwsbrief kunt u zich met 1 klik afmelden, indien u er geen prijs meer op stelt.

Vriendelijke groet
Team MySwitzerland.com
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan