KUNGSLEDEN REISVERSLAG


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste hikers,

Sinds ik terug ben uit Zweeds Lapland, waar ik de Kungsleden heb gelopen, ben ik erg druk bezig geweest met het reisverslag. Ik heb een (foto)boek gemaakt. Omdat ik deze ook graag aan jullie wou laten zien (de reis is mede door een aantal van jullie tot stand gekomen!!!) heb ik van alle pagina's een printscreen gemaakt. Deze afbeeldingen heb ik samen in een zip bestand op mijn site gezet: www.jerryvannimwegen.nl/Kungsleden.zip

Groetjes!
Jerry
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hartstikke leuk om te lezen en fijn dat we nu ook kunnen lezen hoe het je/jullie vergaan is.
Mede dankzij de foto's die ik net heb gezien in het verslag staat Kungslede nu ook op mijn lijstje:)

Groet,

Martijn
 
Hier precies hetzelfde, gebied ziet er erg mooi uit en wordt dus ook op de verlanglijst gezet. Ook mooi gemaakt het album.
 
Alle###us wat mooi zeg! Die tocht moet ik nu ook lopen. Damn, weer een reis in de planning.

Wat ik ook graag zou willen weten is hoe je zo'n boek gemaakt hebt? Als ik het goed begrepen heb, heb je het ook daadwerkelijk gedrukt? Kost dat?

Eins

Oh en kun je de Kungs ook buiten muggenseizoen lopen? Ik houd niet zou van muggen.
 
Eins zo album kun bij bijna alle aanbieders van foto-afdrukken bestellen. Ik maak ze altijd bij de HEMA, je download dan software, stel het album samen en laat het afdrukken. Ik gok bij dit formaat (ik noem het altijd het Nijntje-album) dat die ongeveer 40 euro kost, maar je hebt dus meerdere formaten van 15 euro tot 60 euro. In het begin is het even goochelen met de software maar daarna maak je hele kunstwerken.

Groeten Laurens

-die een hele verzameling van die albums heeft-
 
Heb ervan genoten om het te lezen en de foto's te bekijken. Mooi gedaan hoor en wat een ontzettend mooi gebied zeg... was jaloers!

Groetjes, Jolanda
 
Doordat ik vanochtend veel te lang in bed gelegen heb (ziek) heb ik weer eens last van slapeloosheid. Maar daardoor wel tijd genomen om je verslag te lezen Jerry. Echt een mooie tocht en zo te lezen nog een behoorlijke bikkel tocht voor je eerste en tweede hike.

EIns
 
:) Bedankt voor alle leuke woorden!
De tocht was inderdaad onwijs mooi! Maar soms ook vrij zwaar, wat in onze beleving toch vooral met de muggen te maken had. Naar het schijnt is September de 'beste' tijd van het jaar om deze tocht te lopen. Na één nachtje vorst zijn alle muggen weg (dood :9 ? ) en komen vervolgens tot de zomer niet meer terug. Dit terwijl het overdag nog steeds 20 graden kan worden! Dat het s'nachts wat kouder is zou ik voor lief nemen in dat geval. I.v.m. de zomervakantie was dit voor ons geen optie, maar als je de mogelijkheid hebt om nét iets later te gaan dan zou ik aanraden om hier zeker naar te kijken. Ik weet alleen niet of alle hutten dan nog open zijn en proviand verkopen...

Jerry
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan