Kydex mes hoes, waar te laten maken?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik ben op zoek naar een iemand of een bedrijf die van de kunststof ‘kydex’ een hoes/sheath kan maken voor een mes. De sheath moet er stevig, betrouwbaar en veilig zijn tevens op meerdere posities te dragen (horizontaal en verticaal). Het is voor een SRKW mes die ik graag niet wil verliezen of waarmee ik 'lichamelijk' in contact wil komen.

Ik heb een aantal afbeldingen waarop hij moet lijken maar dit is pas aan de orde wanneer ik in overleg met een gespecialiseerde fabrikant.

Wie heeft een goede tip voor mij? Bij voorkeur in regio Rotterdam.

Gr Ruurd
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Ha die Ruurd,

Ik zag je naam en moest gelijk aan iemand denken met wie ik (en nog vele anderen) een opleiding hebben gedaan op Papendal.
De opleiding conditie/herstel trainer van Toine!
Een vraag; ben jij die Ruurd?

Overigens zou ik zo niet weten waar dat Kydex spul gemaakt wordt, echter wel dat het een zeer goed materiaal is om je mes in te stoppen.

Met vriendelijk en sportieve groet, Eddy
 
Hi reeds eventjes lopen zoeken maar kan buiten deze http://armory.jsholsters.com/shop/item.asp?itemid=2060 niet echt wat vinden. Maar waarom een houder van hard kunstof? Zelf zou ik persoonlijk voor een goede leren gaaan, deze zijn nl. een stuk makkelijker in gebruik. Maar das persoonlijk natuurlijk. maar kan de leverancier van je mes geen aftersales hoezen ed leveren? Bij een aantal fabriekanten kun je nl. gewoon kiezen wat je wilt hebben, vaak "balistic nylon" hard kusntstof of leer. Leer heeft idd wel als nadeel dat er stoffen uit het leer vrij komen die wat corrosie zou kunnen veroorzaken op je lemmet...

Succes met je zoektocht.

Bas
 
Ga ff kijken naar www.weapons.be, daar zitten enkele messen-makers.
Die voor jou zonder probleem wel een kydex hoes willen maken voor je mes. Heb er zelfs al ergens kydex hoesjes gezien om een flesje tabasco aan je nek te hangen. Degene die ik je er aanraad is Filip( nickname : DEVIANT11, is tevens ook de beheerder van de site).
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan