(lang) weekend wildkampeermaatje gezocht


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
In de winter (regen, kou) wil niemand naar buiten behalve ik. Is er nog ergens iemand anders die dat ook wil? Ik woon in Amsterdam en wil niet heeeeel ver reizen om lekker buiten te zijn en te kamperen/ soms een dag wandelen.
Ik zoek een maatje die, net als ik, al een goede relatie/ partner heeft: dit om eventuele gecompliceerde situaties te proberen voorkomen.
Het meest ideale lijkt me ieder met eigen tent/tarp (wederom om eventuele complicerende situaties zoveel mogelijk te vermijden).
Een goed humeur, ook als het tegenzit, vind ik belangrijk.
Miriam.
 
Hai Miriam,

Welkom en je hebt gevonden wat je zoekt:
Een hele site vol met mensen met dezelfde ideeen...

Geef je op voor een event van Club Hiking-site.nl en je weet niet wat je ziet zoveel idioten bij elkaar ;)

Enjoy,
Duncan.
 
In de winter niemand buiten? Kijk eens op het prikbord van club hiking-site. Daar is het deze maanden hoogseizoen, je zou elk weekend met 10 mafketels door het bos kunnen sjouwen!

Maar...
Waarom zou er meteen een "gecompliceerde situatie" moeten ontstaan als je met een nieuw wandelmaatje samen het bos in gaat?
No offence, maar als je van iemand verlangt om zelf ook met een tent te gaan sjouwen omdat je wél samen wilt wandelen, maar niet samen in een tent wilt liggen, dan maak je potentiële maatjes niet direct enthousiast denk ik. De meeste mensen gaan samen op pad om, naast gezelligheid, ook een stukje gewicht te kunnen delen :-)

Maar zoals Duncan al zegt: kom eens een keer naar een club event. Allemaal fatsoenlijke mensen, de meesten met partner, en degenen die ongebonden zijn doen geen vlieg kwaad ;-)

Groeten!
Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan