lange broek


Status
Niet open voor verdere reacties.
Al een tijdje ben ik op zoek naar een lichte buitensportbroek die mij lang genoeg is. Ik heb spijkerbroekmaat 34-36/38 (34 breedte, 36/38 lengte en dat verschilt per merk) Ik heb twee keer een Fjallraven broek gehad van MT-materiaal en deze zijn beide zonder bijzondere aanleiding gescheurd, dus ik wil eigenlijk een ander merk. Niet om de pasvorm, want die is eigenlijk perfect, maar omdat mijn vertrouwen in Fjallraven ietwat geschaad is. Heeft iemand tips voor een lange, eventueel afritsbroek voor mijn lange stelten?

Harold
 
Helaas qua broeken ben en blijf ik Fjall fan. Maar ik heb al een tijdje een heel lichte afrits broek van Silver Back, die doet het ook verbazend wekend goed. Ik heb die broek al bijna 8 jaar! Maar daarbij wel één kanttekening ik draag deze broek alleen in late voorjaar, zomer en vroege najaar als het warm is. En als het warm is dan hike ik niet graag... Dus heel vaak draag ik 'm niet. Maar hij houdt het zeer goed. Tegelijkertijd aangeschaft met mijn eerste Fjall G1000 broek, welliswaar niet de lichtgewicht versie maar de medium gewicht versie. Daar had ik er toentertijd twee van gekocht. Eentje was vorig jaar ver versleten (op de kont) en ook scheuren in de pijpen. Maar de grote grap is dat ik van de versleten broek eenn korte broek heb laten maken. De geschuerde pijpen heb ik gebruikt om kontstukken te laten maken. Voor 15 euries had ik een mooie nooit geproduceerde Fjall G1000 korte broek :) Deze draag ik nu vaker dan mijn afrits Silver back....
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan