Lappenmand II

Hmmm zit een slotje op de lappenmand. Toch moet ik er in :( Gisteren kleine teen gestoten tegen een "censuur" stoelpootje. Vanochtend zag hij er maar raar uit, toch even laten nakijken. Jawel hoor mijn allereerste breuk in het kleinste botje van het lichaam. 10 dagen in de tape dus.:mad:

Wil eigenlijk volgend weekend wel een stukje lopen. Dus wie weet dat ik dan toch weer rondhobbel. Lopen gaat eigenlijk best wel redelijk naar omstandigheden.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Mijn medeleven. Probeer de gebutste plek te vrijwaren met een stukje verband of beter nog, een stukje schuimrubber of polyether in niet te nauw schoeisel.
Groeten,

Boelo
 
Sterkte...
Als we toch elkaar onze littekens gaan showen:

14 dagen terug van de motor gerold: zwaar gekneusd rechter bovenbeen, botvlies waarschijnlijk beschadigd, dus dat voel je wel eventjes.
En een paar goed gekneusde ribben om er zeker van te zijn dat het echt pijnlijk is allemaal.
Lopen gaat op zich wel weer, maar elke onverwachte beweging in mijn ribbenkast zoals hoesten, niesen, verkeerd tillen: auw.. :(
 
Aj, pijnlijk.. vooral psychologisch... Beterschap, beiden.

Mijn vrouw heeft 5 weken geleden het tweede botje van haar dikke teen gebroken. Heel ***lig, in de pyamapijp van haar andre been blijven hangen:confused:. Twee weken gips, en net op tijd er af voor we naar oost tirol vertrokken. Ze heeft best nog wat kunnen rondhobbelen, maar afdalingsgewijs is het niet optimaal. Het gaat gelukkig langzaam aan beter.

Ben zelf herstellende van een serieuze verkoudheid die me overviel tijdens de afdaling van de grossvenediger... Heb nog steeds last van duizeligheid en een ongewillig oor...
 
... een paar goed gekneusde ribben om er zeker van te zijn dat het echt pijnlijk is allemaal.... maar elke onverwachte beweging in mijn ribbenkast zoals hoesten, niesen, verkeerd tillen: auw.. :(
Ja, zelf ook gehad ; liever niet nog en keer. In een zwembad uitgegleden en op een dikke aluminium leuning bij de zwembadtrap gekwakt. Even uit de boot gegaan bij de eskimoteer-training.

Sterkte aan alle lappenmanden. Je moet maar denken :"Het kan altijd nog erger ". [Alsof je daar veel aan hebt]
 
En nog deze voor Rob met zijn gekneusde ribben: vooral niet plotseling spontaan in de lach schieten, daar krijg je hevig spijt van, heb ik gemerkt.
Groeten,
Boelo
 

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
Hebben jullie dat ook? Van die "echte" vrienden die nooit een grap vertellen, maar als je gekneusde ribben hebt er alles aan doen om je aan het lachen te krijgen....
Heb ooit eens mijn ribben gekneusd door over het stuur van de racefiets te vliegen en onzacht te landen. Geen aanrader....

Groetzels,
Dennis

- Is nu, zover mogelijk, gezond -
 
Hebben jullie dat ook? Van die "echte" vrienden die nooit een grap vertellen, maar als je gekneusde ribben hebt er alles aan doen om je aan het lachen te krijgen....
Ja, en toen ze nog leefde, een overbezorgde moeder. Moet je voorstellen ik lag met een keel-abces ziek thuis en zij maar vragen of ik nog iets wilde eten, drinken of wat dan ook en ik moest natuurlijk antwoorden : Ja, Nee, kopje thee graag, dropje misschien enzovoorts. Na een halve dag verplicht antwoorden waren m'n laatse woorden dat ze nu toch eindelijk d'r kop eens moest houden want m'n keelpijn werd door dat vele gepraat echt niet minder. Was ze weer beledigd.

In die dertig jaar er na nooit meer echt goed gekomen ...
 
Potjandories het zit me niet echt mee, koud anderhalve maand later lig ik nu al weer een week plat op mijn rug met een rugblessure. Hoog nodig tijd voor wat structurele activiteit om die zwakke rug van mij maar eens te gaan verstevigen.:eek:
 

Willem_sr

Lid Club Hiking-site.nl
Citaat.: Mijn vrouw heeft 5 weken geleden het tweede botje van haar dikke teen gebroken. Heel ***lig, in de pyamapijp van haar andre been blijven hangen. Twee weken gips.

Reden te meer om die ondingen te verbieden, wellicht een tip coor de PVV ;-)
 
Uit ervaring weet ik ook wel dat het lekker wieberen is op de camping in de sneeuw en kou bij een vuurtje. Dat doet je altijd goed dat weer buiten zijn, ook als het wandelen even nog niet lukt. Dit geschreven hebbende, goed te horen dat je operatie achter de rug is en dat je nu aan herstel kan gaan denken. Success en beterschap!
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan