Lappenmand II

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Die heeft er vorige week vrijdag een cortisone spuit ingezet. Moest 2 weken geduld hebben om werking af te wachten. Nog 1 week geduld. Merk thans weinig verschil... Dus volgende week maar weer terug...

Verstuurd vanaf mijn SM-N9200 met Tapatalk
 
Sander, we zitten vast in het zelfde schuitje. Corti prik ken ik ook, maar dit hielp maar een paar weken. Ben al 20 jaar vaste klant in het ziekenhuis. Met de medicijnen die ik heb kan ik gelukkig goed in beweging blijven en soms wat minder.
Ik kan ook genieten van een uurtje door het bos struinen, dat is net zo ontspannend als een lang weekend op pad, het buitenleven zit in m'n bloed.
Maar ben wel blij als ik weer een weekendje met andere Hikers op op pad kan.
Belangrijk is je grenzen te leren kennen om anders te kunnen genieten.
Hou je taai.
 
Update, inmiddels loop ik bij de orthopeed en zijn er foto's en echo gemaakt. Conclusie is een overbelaste pees van de biceps met vochtopbouw. Er gaat nu een onder echo geleide injectie ingezet worden. Kijken of dat wat gaat doen.
 
Is de oorzaak ook bekend?
Nope, niet precies. Maar kan iets zijn met boogschieten maar daar geloof ik niet in omdat ik dat al langer deed. Andere mogelijke oorzaak is veel boven mijn macht werken met het schilderen van de muren thuis. (je weet wel die randjes langs het gewitte plafond)
 
Zeker weten dat verwerk bovenshoofd meewerkt aan het overbelasten van spieren die je normaal niet zo gebruikt.
Daar is de remedie, niet alles achter elkaar verven! Een week telt 7 dagen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
Andere mogelijke oorzaak is veel boven mijn macht werken met het schilderen van de muren thuis. (je weet wel die randjes langs het gewitte plafond)

Dat zou heel goed kunnen. Ik ben al bijna een jaar aan klussen en veel aan het plafond. Een lang weekend boven je hoofd bezig zijn is funest voor mijn schouders, mijn nek en zelfs mijn onderrug....

Ikzelf hoop deze zomer fatsoenlijk te kunnen wandelen. Had in januari een lichte hernia waardoor ik een week of 5-6 uit de roulatie was. Ondertussen gaat nu alles goed, maar sommige dagen word ik 's morgens wakker met wat pijn en dat houd ik dan de rest van de dag. Zoals Raymond al zei, we lijken wel ouder te worden :rolleyes:
We mikken op GR5 van Thonon-les-Bains naar Les Contamines-Montjoie, maar we zullen zien...

Sterkte in ieder geval!
Dennis
 
Wat n gedoe. Allen beterschap.

Zegt iemand die n dikke knie heeft gehad. Maar gelukkig gaat die ook weer weg.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Injectie zetten ging goed, geen centje pijn. Nu ff afwachten of het ook soelaas gaat geven. Ik heb nu in iedere geval al een stuk minder last.
 
  • Leuk
Waarderingen: hyz
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan