Laptophoes voor in Costa Rica


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hallo Martine,

Misschien is de fietstas van het merk Cordo Tarpa wel iets?
Er bestaan nog andere merken (kan de naam niet vinden) met verschillende maten die vervaardigd zijn uit dezelfde materie (gebruiken we ook bij het duiken) welk heel stevig en waterdicht zijn.


Groeten, Wim
 
Hallo allemaal,
Ik ga eind september voor 2 en halve maand naar Costa Rica om daar veldwerk te doen voor mijn afstudeervak. Heb er echt superveel zin in! Ik heb het grootste deel van mijn spullen al bijelkaar gezocht, maar er is nog een ding. Ik moet namelijk mijn laptop ook meenemen en die zal tijdens het veldwerk op bananenplantages ook meegaan. Nou regent het daar enorm veel en zoek ik dus een waterdichte hoes voor mijn laptop. Ik zal mijn laptop wel in mijn dagrugzak doen en die heeft een regenhoes, maar bij een bui van 60 of meer mm kamt het daar toch doorheen zetten. Mijn vraag is dus of iemand weet of er uberhaupt van die waterdicht hoezen bestaan?
Ik wil geen volledige nieuwe rugzak, want mijn rugzak doet het nog prima(als heeft hij wel wat sporen van eerder veldwerk)

Alvast heel erg bedankt!

Martine Broer
 
Andere laptop nemen? :)

Hoi Martine,

als je geen nieuwe tas wil aanschaffen, schaf je toch gewoon een andere laptop aan. :+ :+

Wat je in het meest ideale geval zou willen hebben is een onverwoestbare laptop. In de onderstaande link staan "ter lering ende vermaak" een aantal filmpjes van zo een laptop.

http://www.toughbook.be/filmpjes.php

Maar op het serieuze vlak:
Dit soort laptops bestaan echt en worden o.a. gebruikt bij bodembemonstering/onderzoek voor het invoeren van bodemprofielen e.d.

Het zou mij niet verbazen als de Uni Wageningen of een van hun vele onderzoeks-partners dit soort machientjes ook in gebruik hebben.
Je zou dus even de mogelijkheid kunnen onderzoeken of je er een mag lenen. Zelf kopen lijkt me geen optie, daar ze wat prijzig zijn.

Succes met afstuderen.
Gerard
 
Hee Martine,

Probeer dit eens:
http://aloksak.com

Er vanuitgaande dat je rugzak genoeg bescherming geeft maak je hier mee waterdicht.

Een combinatie van een Aloksak en gewone laptophoes kan natuurlijk ook....
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan