Lares Hike Peru


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo! Een vriend van mij uit Cusco, Peru heeft onlangs zijn eigen bedrijfje opgericht: Mother Earth Tours. Hij organiseert hikes in de Andes, zoals de Inca Trail en Lares Hike en heeft al ruim 8 jaar ervaring als gids in de Andes. Eind april 2009 vertrek ik voor ca 3 weken naar Peru en wil daar o.a. graag de Lares Hike gaan lopen, georganiseerd door Mother Earth Tours. Om Aly een beetje te helpen in de begintijd van zijn bedrijfje, probeer ik vanuit Nederland al een groep voor deze hike samen te stellen. Het plan is om op 8 mei met dit 6-daagse Lares Hike arrangement te beginnen. Mocht iemand dus belangstelling hebben om hier aan mee te doen en / of nog mensen kennen die hier belangstelling voor hebben, dan hoor ik dat heel graag!

Het arrangement bevat o.a. een bezoek aan de Heilige Vallei, de Lares Hike en natuurlijk het geweldig indrukwekkende Machu Picchu! Meer details kun je vinden op de website: www.motherearthtours.com. Het voordeel van de Lares Hike t.o.v. de Inca Trail is dat het veel rustiger is op de paden. Bij de Inca Trail (heb ik 2 jaar geleden gelopen), loop je op sommige stukken als het ware in de file, bij de Lares Hike is dat absoluut niet het geval. Ik heb vorig jaar een korte Lares Hike gelopen: het is echt een aanrader!

Alvast bedankt!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan