Lentehike 2019: (18 en) 19 mei

Hoi Marla en Laurens,

Ik kom zaterdagavond graag naar Beek en Hei en loop zondag mee naar Lunteren.

Groeten,
Stephan
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hi!

Ik zou ook graag weer een keer meegaan. Ik ben al 1 keer eerder meegeweest vorig jaar.
Dan kom ik op zaterdag.

Groetjes,

Marije
 
Joepie dat is weer een leuk clubje bij elkaar en met 2 Laurensen moeten we denk ik wel 30 graden krijgen.

Zeker een leuk clubje!
Ik heb even de tussenstand opgemaakt. Ik tel er twaalf!

Zaterdag
Mamajolijn

Zaterdag en zondag
Coen
Edo
Henk
Joop
Marc
Marije
Laurens M
Marla
Sylvia

Zondag
Laurens E
Stephan (incl. nachtje vooraf).

Ik heb vorige week de zaterdagroute via het Wekeeonse Zand gecheckt. Ook mooi. Klein stukje asfalt. En natuurlijk een stukje mul (Wekeroms) zand, waar ik zelf wel een hekel aan heb .
In Otterlo hadden ze trouwens heerlijk softijs.

Over een maand nog details over exacte ontmoetingsplekken en - tijden. Eerst maar eens paaseieren zoeken. ..

Voor wie hier nieuw is: het is 'vrijheid blijheid' met de Hiking-Site en aanmelding verplicht tot niets. Alleen voor de zaterdag is het handig als we niet voor niets op station Lunteren staan te wachten. Tegen die tijd zal ik mijn telefoonnummer geven.

Marla
 
Gezellig Koos!

Ik zal eind deze week de laatste praktische informatie plaatsen, vooral het precieze startpunt, de starttijd en logistieke info.

Marla
 
Volgende week is het zover! We zijn met dertien waarvan tien voor het hele weekend en elf kampeerders. Leuk!

Ik heb vandaag de puntjes op de 'i' gezet en heb ons aangemeld bij camping Beek en Hei. Nog een week te gaan is meestal het moment dat een enkeling alsnog afhaakt en Edo zegt dat ie ook komt, waar ik natuurlijk al op had gerekend ;)

Hieronder nog de belangrijkste praktische punten, deels een herhaling van wat hierboven al stond.

Zaterdag
Start om 12.04 uur op station Lunteren dorpszijde. We lopen ruim 15 kilometer via Wekeromse Zand en Roekel naar camping Beek en Hei in Otterlo.

Zondag
Start om 11.15 uur vanaf camping Beek en Hei in Otterlo. We lopen 22 kilometer over Planken Wambuis en Mossel naar station Lunteren.

Het starttijdstip op zondag is op verzoek van Laurens (Ekkel) zo laat. Als tegenprestatie zorgt hij dat we het droog houden. Het ziet er nu hoopvol uit!

Horeca
Zaterdag onderweg geen horeca (behalve vlak aan het begin). Zondag is er twee keer horeca onderweg, maar beide tamelijk vroeg: na circa 4 en 8 km. De eerste, Boerderij Mossel, is wel erg leuk!
Neem vooral ook zelf nog iets te eten mee als je daar behoefte aan hebt.

Camping Beek en Hei
Ik stel voor dat we in het Zwijnenbos gaan staan. Trekkerstarief € 9,50 p.p (en 15,90 voor twee personen in een tent). Ik heb beloofd dat we gezamenlijk afrekenen.

Openbaar vervoer
Aangezien vrijwel iedereen zaterdag èn zondag loopt is dat niet heel ingewikkeld. We starten zaterdag bij NS-station Lunteren en eindigen daar zondag ook weer.

OV op zondag
Mochten naast Laurens ook andere mensen bij nader inzien toch alleen zondag willen lopen: bushalte ' t Lage Veld is het dichtste bij de camping. Bus 105 komt daar tegen 11.00 uur aan.

Kom je met de auto?
Parkeren bij station Lunteren heb ik niet uitgezocht. Lukt waarschijnlijk wel in een woonbuurt. Gratis parkeren kan sowieso bij het transferium van station Barneveld Noord. Dit NS-station ligt vlakbij afslag 16 van de A1.
Vandaar in 12 minuten met de trein (Valleilijn) naar Lunteren.

Dit is ook de beste optie voor als je alleen zondag komt en voor de auto kiest. Vandaar gaat om 10.19 uur bus 105 rechtstreeks naar bushalte 't Lage Veld bij het startpunt.

Mede namens Laurens: tot volgende week!

Marla
 
  • Leuk
Waarderingen: hyz
Leuk! Ik heb er zin in. GPX routes staan al in de telefoon!
Tot zaterdag iedereen.

route_lentehike_2019.jpg


Adventurous greetings,
Coen
 
Beste allemaal,

Morgen is het zover! Leuk om samen weer eens op pad te gaan.

Ik heb jullie een pm gestuurd met mijn telefoonnummer voor last minute communicatie.

Marla
 
  • Leuk
Waarderingen: hyz
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi allemaal,

Ik heb net last-minute besloten om ook mee te gaan, dus een +1 op station Lunteren morgenmiddag! Ik ga wel zondag op tijd lopen, anders ben ik wel erg laat thuis. Ik hoop dat dat verder geen probleem is.

Liefs, Marloes
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan