Leuke activiteit 18 april Utrecht


Status
Niet open voor verdere reacties.
Zaterdag 18 april wordt weer het, niet commerciële(!), interactieve spel Hunted.nl georganiseerd. Deze keer is er gekozen voor een urban-editie te Utrecht. Van 12.00 ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts achtervolgingen, tactiek, spanning en sensatie!
Het is een spel met behulp van GPS, SMS, Google-Earth, Twitter etc. Oftewel een moderne variant van de greppeltocht en het kat- en muisspel.

In het kort zijn er bij Hunted.nl twee verschillende groepen, namelijk de Hunters en de Hunted.
Eigenlijk is het spel heel simpel: de Hunters proberen de Hunted te vinden (en te fotograferen) en de Hunted moeten van A naar B (en C, D, E …enz enz) lopen zonder gezien te worden. De GPS en mobiele telefoon staan centraal in het spel want iedereen krijgt tijdens het spel informatie via de sms over locaties, hints en tussenstanden. Natuurlijk ligt het allemaal wat ingewikkelder maar dat wordt op de website www.hunted.nl helder uitgelegd.

De activiteit is voor iedereen van 17 jaar en ouder.
Voor wie nog wil en op zijn benen kan staan, is er zaterdagavond een gezellige napraat-avond met muziek en een drankje. Zondagochtend is het dan echt afgelopen.

De kosten voor het spel bedragen slechts €15,-- p.p.
Opgeven kan via WWW.HUNTED.NL Op deze site kun je ook alle overige informatie vinden en op het forum kun je je eventuele vragen stellen of tactieken e.d. uitwisselen.

Via de site is tevens de flyer te downloaden.

Graag tot dan!
Diederik, Hent, Jacob, Jeroen en Maurice.
www.hunted.nl

Scouting President Steyn Diepenveen

Ps. In het weekend van 2,3&4 oktober is er ook weer de klassieke editie van Hunted.nl maar dan in de bosrijke omgeving van Deventer.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan