Leuke beelden van de West Highland Way


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Die graat is Aonach Eagach, aan de noordkant van Glencoe. Het schijnt een erg mooie, maar serieuze klautergraat te zijn. Nooit geweest nog.

Ik snap trouwens niet hoe ze zo'n rustige route hebben kunnen filmen. Ik dacht even dat ze dat misschien tijdens de mond- en klauwzeertijd hadden gedaan, maar er zijn wel een paar wandelaars te zien. Ik heb op alle keren dat ik langs de route reed op de A82 nog nooit geen file-achtige verschijnselen gezien. En het filmpje is zelfs midden in de zomer gemaakt. Verder wel een beetje een zoetig filmpje met dat commentaar en die muziek. En die eeuwige Clan MacDonald, pfffffff..... De West Highland Way is trouwens wel leuk om te doen in de winter. Dan zijn er een stuk minder mensen en met een beetje mazzel heb je een mooie witte wereld.

Harold
 
Nog minder mensen??
Overigens komen deze beelden exact overeen met mijn ervaringen gedurende iend Mei 2007. De WHW is helemaal zo druk niet.

Als je zo mensenschuw bent dat je 10 wandelaars op een dag al een file vind kan je beter op Jura gaan wandelen, daar heb je alleen wat locals en een berg herten


Yr DDraig Goch

Rob Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Ja, dat staat ook op mijn verlanglijstje. En hoog. Een noord-zuid doorsteek van Jura. Er schijnen ook veel adders te zitten, naast inderdaad de herten.

Maar ik snap serieus niet dat er zo weinig wandelaars zijn. Ik ben echt al heel vaak langs de GR Schotland gereden en heb op bijna alle gedeeltes bijna altijd hordes mensen gezien. Dat zijn overigens ook vaak de verhalen die je hoort en leest in Britse tijdschriften. Maar misschien lees ik ook wat ik wil lezen. Gelopen heb ik trouwens alleen een stukje tussen Crianlarich en Bridge of Orchy, in de winter met een stralendblauwe hemel en een maagdelijk witte wereld... en windkracht 6 of 7 in het dal :). We zijn de bergen toen toch maar niet opgegaan en toen vormde de WHW een prima alternatief.

Harold
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan