Leuke ervaring met Countrystore

Afgelopen week bestelde ik nieuwe Aloksak's 30x30cm bij www.countrystore.nl (deze gebruik ik als kaartenhoezen). Prijs: € 12,95. Verzendkosten: 6,00. Dit laatste vond ik een beetje veel maar het is nog altijd goedkoper dan een ritje naar de winkel in Epe. Nou heb ik altijd de neurotische neiging om in een envelop te kijken nadat ik 'm geleegd heb. Heeft nooit zin gehad behalve vandaag. Er zaten twee muntstukken in, één van één en één van twee Euro. Ter compensatie van de te hoge verrekende verzendkosten. Leuke service van Countrystore in een tijd dat iedereen op de kleintjes moet letten.

Vandaag kreeg ik ook een wandelkaart in de brievenbus van de Eifelverein. Portokosten: € 1,00. Maar op de brief zit een postzegel van € 3,45. Ook weer heel goede service van de Eifelverein.

Huib
 
Maar dan mis je wel een bezoekje aan een heeeel schattig winkeltje, heerlijk om een paar uurtjes rond te neuzen :)

Dat van die Aloksak is wel een goede tip, begin een beetje maf te worden van m'n huidige Ortlieb kaarthoes want die is net een paar millimeter te klein in de breedte (hoe f*cking moeilijk kan het wezen).
 
zelfde ervaring hier!

Het is al jaren geleden, maar inderdaad eens dezelfde ervaring met de countrystore gehad! Heerlijk, dat een winkelier nog zo denkt. Dus zelfs als je maar wat kleins nodig hebt daar, laat je je er door de verzendkosten niet van weerhouden. Ze verzenden kostenefficient. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt, waarbij dingen die in een envelop passen verstuurd worden in een giga-doos met bijbehorende verzendkosten.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan