leuke winterreis met kind


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
C

cecile01

Guest
Deze winter ben ik van plan met mijn zoontje van 7 een leuke winterreis te maken; met veel sneeuw. Mijn zoontje heeft(nog) geen ski-ervaring. Liefst een groepsreis en voor de duur van 1 of 2 weken.Wie heeft er leuke ideeen of aanraders voor ons?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Leuk plan om met uw kind een winterreis te maken. Ik kan een hoop leuke reizen aanbevelen dat leuk is voor zowel u als uw kind ook groepsreizen.

Het ligt een beetje aan uw budget wat ik u kan aanbevelen.

Qua gebied kan ik u de Espace killy aanbevelen in Frankrijk. Vriendelijke ski leraren. De Paradiski is ook een heel leuk gebied in Frankrijk maar minder sneeuwzeker in het kindvriendelijke gedeelte.

Als u mij kunt en wilt aangeven wat uw budget is kan ik u een wat gespecificeerder advies geven. Dan kan ik u ook links doorgeven indien u dit wenst.

Genoeg aanraders en iddeën naar elk budget.

Groeten, Maegan.
 
OT: aanspreekvorm

Hoi Maegan,

Heeft verder niets te maken met de vraag, maar mag ik je vragen om mensen hier op het prikbord vooral niet met U aan te spreken? Sommigen schrikken daarvan (zoals ik), anderen voelen zich meteen weer reuze-oud ;)

Gewoon je en jij-en hier hoor, no problemo.

En om toch een beetje een antwoord te geven op de oorspornkelijke vraag: in de dorecte omgeving van bijvoorbeeld Winterberg (Duitsland) is er vrij veel te doen. Je kunt er niet alleen skiën, maar ook sneeuwwandelen of langlaufen. En wil je dan met de kleine even wat meer volk om je heen, dan kun je zo Winterberg zelf induiken. Het voordeel van de omgeving daar is ook dat het OV vrij goed geregeld is en je dus niet steeds met de auto de (gladde?) wegen ophoeft: gewoon de bus nemen.

Bijkomend voordeel van Winterberg: er gaat een enorme hoeveelheid bussen in die richting, er is dus altijd wel een groepsreis te boeken...

Grtx,

Raymond
- werd laatst door een 26-jarige jongen aangesproken met 'u' en 'meneer'... tjeezzz, zie ik er al zo oud uit?? :-(
 
RE: OT: aanspreekvorm

Dat is goed hoor, mijn excuses. Wist niet zeker hoe ik personen mocht aanpsreken in het prikbord.
 
RE: OT: aanspreekvorm

Van mij mag je tegen iedereen je en jij zeggen ;)

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan