lezingen.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hi folks,

Ben afgelopen week naar een lezin van Ron Doorakkers geweest in Tilburg over zijn (mislukte) beklimming van de Everest tijdens de Friesche Vlag Breaker expeditie 2004 (hele mond vol).

Ik vind het erg interessant om zulke mensen over hun passie te horen praten. Bestaat er al ergens een overzicht voor zulke lezingen of is het misschien een idee om die hier op de site te plaatsen?

Groeten, Jeroen
 
Oh ja, die expeditie die mislukte omdat de yoghurt in de zakjes bevroor. :) En zonder energie binnen te krijgen kun je niet presteren...

ZOnder dollen, ik heb ooit eens tijdens een stage het dankbare werk op me genomen de agenda van leuke evenementen bij te houden. Dat betekende heel veel post en mailings doorspitten. Dit is ook zo'n klusje. je kunt het beste kijken op de sites van de diverse expeditieklimmers, de meesten geven ook peptalks (zoals meneer Naar)
Waarschijnlijk staan daar de data wel bij. Bij de diverse outdoorzaken komt ookr egelmatig iemand praten. Check de sites van Bever, Demmenie, en aanverwanten maar. Vooral in The Globe, waar ze een mooi auditorium hebben, worden vaak lezingen gegeven. Zo heb ik eens tijdens een club-event een lezing meegemaakt van 2 jonge alpinisten die in Peru een paar gekke dingen hadden gedaan. Leuke foto's d'r bij... Vaak zijn zulke dingen nog gratis toegankelijk ook. Altijd fijn :)

Veel plezier drmee
Pieter

Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
Klopt, ik probeer ze ook bij te houden in de buitensport-kalender van deze site. Helaas is dat bijna niet te doen.

Ook zijn shops niet echt happig op het publiceren van hun agenda-items op de site. Waarom weet ik ook niet, maar diverse keren navraag daarna bij onder andere Bever en Zwerfkei hebben tot nu toe nog niks opgeleverd.

De enige mogelijkheid blijft dan om zelf steeds al die sites af te struinen op zoek naar events/lezingen. En dan blijkt de factor tijd dus een probleem te zijn :(

Mocht iemand zich geroepen voelen om events in te sturen: op http://www.hiking-site.nl/kalender.php kun je ze kwijt!

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan